Повече от 30% от Xiaomi на пазара са копия

Съдържание:

Повече от 30% от Xiaomi на пазара са копия
Повече от 30% от Xiaomi на пазара са копия
Anonim

Всички знаем или сме чували за огромния пазар за копия на смартфони в Китай Стотици новини и изображения циркулират в мрежата. Някои туристи дори пътуват до градове като Шенжен, за да се сдобият с копия на смартфони. Копирната индустрия е просто още една атракция за някои хора и компаниите я използват като такава. Това има копия на смартфони е нещо, което се случва на всички марки. Сега Xiaomi страда.

Главният изпълнителен директор на китайската компания Lei Jun заяви това. За всички, които са закупили смартфон от Xiaomi, останете на линия. Има не безумна възможност телефонът ви да е фалшив. Според изявления на изпълнителния директор, между 30% и 40% от телефоните на Xiaomi на пазара са фалшификати

снимка
снимка

Изображението на Xiaomi в опасност

Как може да се случи това? популярността на Xiaomi в чужбина има роля в това. Вече ви разказахме за популярността му на испанския пазар. Това, като се има предвид, че Xiaomi няма директни или оторизирани международни продажби в повечето страни. Това кара потребителите да търсят телефоните си и да се окажат с копия, които не са оригинали.

Lei Jun твърди, че копията на смартфоните Xiaomi са идентични с оригиналите. Те имат еднакви кутии и еднакъв външен вид, но основната разлика е в операцията. Очевидно производителността на тези телефони е наистина лоша Освен това производствените разходи на копията са по-ниски от оригиналите. Това е само една трета. Xiaomi не е единственият производител, който трябва да се справя с копия, но последствията за имиджа му не са положителни. Изображението, генерирано в чужбина, няма нищо общо с реалността.

Възможно е да има потребители, които са закупили едно от копията. Като се има предвид неизправността им, много вероятно е те да обвиняват Xiaomi за лошото качество. Въпреки че Xiaomi не носи отговорност, тя е тази, която носи вината за копията на пазара. За да избегнете това, доколкото е възможно избягвайте да купувате вашия смартфон Xiaomi на уебсайт с лоша репутация Купувайте смартфон винаги на уебсайтове с добра репутация Всяка предпазливост е малка избягвайте да завършите с копие. Имате ли смартфон Xiaomi? Имали ли сте проблеми с работата му?

Популярна тема