Daydream ще работи на Galaxy S8: Само с root

Съдържание:

Daydream ще работи на Galaxy S8: Само с root
Daydream ще работи на Galaxy S8: Само с root
Anonim

Samsung отново бърка, въпреки че това можеше да се очаква. Новият Samsung Galaxy S8 от корейската компания ще бъде съвместим с нов Gear VR, много добре проектиран и този път с копче за управление за по-добра работа.

Gear VR на Galaxy S7 изобщо не беше лош, а Gear VR на Galaxy S8 е още по-добър, но работата с Gear VR, захранвана от Oculus, има значителни ограничения за Galaxy S8. Мобилният телефон на Samsung няма да е съвместим с Google Daydream, поне не официално. Разбира се, разработчиците вече работят усилено, за да не останат без Daydream на Galaxy S8, дори ако това предполага жертви.

батерия на galaxy s8
батерия на galaxy s8

Google Daydream може да работи на Galaxy S8

Ограниченията за работа на Daydream на Galaxy S8 не са хардуерни проблеми, Galaxy S8 има повече от достатъчно мощност за VR, за да работи много добре на мобилни устройства, но компанията трябваше да ограничи съвместимостта чрез няколко реда код, които я ограничават.

Тоест, след като кодът на Galaxy S8 Daydream може да бъде променен, той отново ще бъде съвместим. В случая с Galaxy S7 същото се случи и с Google Cardboard, който можеше да се активира чрез приложение без root.

Daydream ще бъде съвместим с Galaxy S8

Въпреки това Daydream в крайна сметка ще бъде съвместим и с Galaxy S8, макар и не официално. Не знаем дали ще се изисква root (първоначално съм сигурен, че ще) или дали ще открият начин да направят Daydream съвместим с Galaxy S8, без да се налага да имате root, което би било идеално, с един APK файл.

Очевидно е, че Gear VR на Samsung е много добре проектиран, те предлагат дори по-високо качество от миналата година и имат наистина интересни продукти, но не можем да забравим, че Daydream иска бъде страхотна алтернатива и обещава да предложи страхотна производителност и много алтернативи на Gear VR на Samsung, но на по-ниска цена.

Популярна тема