3 Android игри, които заемат малко място на вашия смартфон

Съдържание:

3 Android игри, които заемат малко място на вашия смартфон
3 Android игри, които заемат малко място на вашия смартфон
Anonim

Наличното свободно място на нашите смартфони е един от най-ценните ни активи. Производителите на мобилни телефони ни предлагат устройства с непрекъснато нарастващ капацитет за съхранение, понякога достигащ 128 GB; обаче игрите се нуждаят от все повече и повече място на смартфоните, което се превръща в голям проблем. За щастие има някои от най-забавните игри на Android, които не заемат много място и с които можем да прекараме часове на забавление.

Бутони и ножици – 12 MB

Много проста, но силно пристрастяваща игра. Основно се състои от рязани бутони от един и същи цвят и че те са подравнени, вертикално, хоризонтално или диагонално. Играта има няколко нива, които се увеличават по трудност и които трябва да преодолеете; В началото е много просто, но нещата се усложняват. Изтеглянето е безплатно.

Flow Free – 9 MB

Повече от хиляда нива в игра, която не достига 10 MB пространство. Много просто заглавие, което се състои от свързване на цветни точки чрез тръби, без да ги пресичате Графиката в никакъв случай не е чудесна, но с размера на играта на смартфона не можете да поръчате повече.

Word Academy – 10 MB

Идеална игра за трениране на ума ви, докато се забавлявате. С тегло от малко над 10 MB, трябва да проследите с пръст различни кубчета, съдържащи букви, за да í образувате думи На всяко ниво броят на кубчетата се увеличава, като по този начин можете да образувате повече дума в същия ход. Играта е безплатна за игра, въпреки че съдържа както реклами, така и покупки вътре.

Както виждате, забавлението не е в противоречие с пространството, заето от игри на нашите мобилни устройства. Всички тези игри са страхотни и освен това заемат много малко място; можем дори да си позволим да инсталираме и трите, които заемат по-малко от 30 MB на смартфона.

Популярна тема