Четири приложения, за да се възползвате от WhatsApp

Съдържание:

Четири приложения, за да се възползвате от WhatsApp
Четири приложения, за да се възползвате от WhatsApp
Anonim

Да кажем, че Whatsapp се е превърнало в основно приложение в ежедневието ни, е безсмислено. Голямата популярност на приложенията за незабавни съобщения е реалност, но Whatsapp все още е най-използваното от мнозинството. Приложението завладя мнозина поради лекотата на използване и предимствата, които ни предлага.

Въпреки че приложението е основна част от ежедневието ни, то не е перфектно. Все още има доста аспекти, които приложението може да подобри, въпреки постоянните нови функции, които включва през последните месеци. Затова днес ви представяме четири приложения, за да извлечете още повече от WhatsAppБлагодарение на тях можем да добавим допълнителни функции, които приложението няма.

Автоматичен секретар на Whatsapp

снимка
снимка

Ако знаете автоматичния отговор в имейл, това приложение няма да ви е трудно да използвате. Работи подобно на автоматичния отговор. Можем да оставим съобщение, така че ако някой от нашите контакти ни пише, да знае, че сме заети. Можем да изберем текста, който искаме да бъде изпратен, както и времето за изчакване между съобщението и отговора.

Докоснете за превод

Тази функция е част от приложението на Google Translate Сега тя ви позволява да превеждате съобщения в Whatsapp Освен това, едновременно, което със сигурност е много удобно. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате преводача на Google и веднъж в Whatsapp, всеки път, когато има съобщение на друг език, щракнете върху иконата и то ще бъде преведено моментално.

Voice for Notifications Pro

Това приложение има много страхотна функция. Превърнете съобщенията, които получавате, в аудио бележки По този начин можете да ги слушате директно. Приложението ще ги преобразува в аудио и ги прочете на глас вместо вас Ще трябва да използвате Google Assistant, за да го използвате, но в момента наличен е само за Android

Групов видео чат Booyah

Има много приложения за провеждане на групови видео разговори Голямото предимство на това приложение е, че тези обаждания могат да се правят директно в Whatsapp Това е просто приложение за използване. Той ни изпраща връзка и просто щракваме върху нея и тя ни отвежда до видео разговора.

Какво мислите за тези приложения? Мислите ли, че ще използвате някой от тях в Whatsapp?

Популярна тема