Най-добрите водоустойчиви и прахоустойчиви телефони

Съдържание:

Най-добрите водоустойчиви и прахоустойчиви телефони
Най-добрите водоустойчиви и прахоустойчиви телефони
Anonim

Това, което допреди няколко години беше отличителна черта между различните смартфони на пазара, днес е напълно основно в компании като Samsung и Sony: laустойчивост на вода и прах Вече не трябва да се тревожим, че смартфонът ни случайно ще падне в мивката; Нещо повече, можем да го използваме, докато се къпем в басейна или на плажа. По-долу сме събрали кои са най-добрите телефони днес с IP68 сертификат

Водо- и прахоустойчиви смартфони
Водо- и прахоустойчиви смартфони

Най-добрите водоустойчиви и прахоустойчиви телефони на пазара

Samsung Galaxy S7 и S7 Edge

Samsung беше една от първите компании, които внедриха водоустойчивост в своите устройства. Galaxy S6 и S6 Edge нямаха тази функция; нещо, за което южнокорейската компания получи множество критики от потребителите. Това беше в Galaxy S7 и S7 Edge, когато Samsung беше насърчен да интегрира IP68 сертификат, което означава, че те са имунизирани срещу навлизането на вода и прах И двата смартфона са много добър вариант за разглеждане.

Купете Galaxy S7 на най-добра цена

LG G6

Новият флагман на LG, LG G6, е водоустойчив; Това е първият висок клас смартфон на компанията с тази функция. Подобно на Samsung Galaxy S7 и S7 Edge, той има IP68 сертификат; т.е. може да потопи до 1,5 метра и за 30 минути без проблеми. Освен това LG G6 има функция, която никой друг смартфон на пазара досега няма: батерията може да се зарежда безжично дори когато телефонът е мокър.

LG G6, нашите първи впечатления

Sony Xperia XZ Premium

Днес Sony е една от компаниите, които имат повече мобилни устройства от различни диапазони, които са устойчиви на вода и прах. Най-новият флагман на Sony е l Xperia XZ Premium, който беше представен през февруари на Световния мобилен конгрес в Барселона; е първият смартфон 4K HDR на пазара. Подобно на предишните, той има IP68 сертификат

Кой ви харесва най-много от тези 3? В момента може да се купи само S7, въпреки че Galaxy S8 вече е пристигнал и е може би най-добрият от всички. Искате ли да знаете къде да закупите Galaxy S8? Можете да го купите тук.

Популярна тема