Приложенията, които сте инсталирали и са безполезни

Съдържание:

Приложенията, които сте инсталирали и са безполезни
Приложенията, които сте инсталирали и са безполезни
Anonim

Има голяма тенденция към теглене и инсталиране на приложения, които според нас ще направят нашия смартфон да работи по-добре Приложения като оптимизаторите или охладителите набират популярност. Не знаем точно дали изпълняват това, което обещават, но ни дават известна сигурност, а обещанието за подобряване на работата на смартфона ни дава спокойствие. Проблемът е, че не винаги работят Продължете да четете и открийте приложенията, които сте инсталирали на вашия смартфон и те изобщо не работят

В някои случаи тези приложения са безполезни Те не дават решение на проблема, който искахме. Това вече е лошо нещо, но по-лошото е, че има случаи, в които тези приложения създават повече проблеми за нас Ако имате някое от следните приложения на вашите смартфони, следете за новини.

Clean Master

Много често срещана ситуация. Търсим приложение за почистване на нашия смартфон След известно време разглеждане Google Play намираме това. Името му ни вдъхва увереност, а и изглежда има добър външен вид и може да ни бъде полезен. Ние го монтираме. След като това стане, виждаме, че има няколко функции. Това е оптимизатор и също температурен регулатор Освен това ни позволява също да премахваме нежелани файлове, които затова го инсталираме.

Първоначално ни създава усещането, че е много полезно приложение и с много различни функции. След като започнете да го използвате, резултатът не е това, което е обещано. Освен това може да забележите, че вашият смартфон работи необичайно бавно рекламите, които постоянно ще срещате в приложението, не помагат. След като го деинсталирате, проблемът е решен.

снимка
снимка

DU Speed Booster

оптимизаторите набират голяма популярност през последните месеци. Каква точно е функцията на оптимизатора? На теория, ако прочетем информацията за това приложение, то обещава оптимизиране на системата и контрол на температурата на процесора Като цяло, затворете отворените приложения

Има и други функции, макар и вторични. Има кошче, скенер за зловреден софтуер и също мениджър на приложения Последният е напълно безполезен. Защо? Android вече има стандартно инсталиран такъв. Освен това нещо много дразнещо в това приложение е постоянното присъствие на реклама.

снимка
снимка

Като цяло е разбираемо, че потребителите използват този тип приложения. Те се стремят да подобрят работата на своите телефони и вярват, че тези приложения могат да решат този проблем. Реалността е, че много от тези приложения служат само за затваряне на отворени приложения и не предлагат допълнителни функции, които не са инсталирани в Android. Следователно в много случаи използването му е ненужно и влошава работата на телефона. Какво мислиш? Използвате ли някое от тези приложения?

Популярна тема