Samsung Bixby съвместими приложения

Съдържание:

Samsung Bixby съвместими приложения
Samsung Bixby съвместими приложения
Anonim

Както знаете, една от причините да закупите Galaxy S8 е Bixby, новият асистент на Samsung, който ви позволява да правите истински чудеса. Поради тази причина днес ще говорим за приложенията , съвместими с Bixby, защото ако ще го купувате, със сигурност ще ви е интересно да научите тази информация, за да знаете какво представлявате ще мога да използвам и какво не.

Казваме ви, че това е новият виртуален асистент на Galaxy S8, изключителен за момента, и че потребителите ще могат да използват приложения чрез Bixby чрез команди. Ето защо е важно да познавате съвместимите, тези, които работят с новия асистент.

батерия на galaxy s8
батерия на galaxy s8

Приложения, съвместими с Bixby

Тези приложения по-долу са Bixby съвместими приложения на Galaxy S8. Тоест можем да взаимодействаме с тях чрез гласови команди.

  • Собствени приложения на Samsung: камера, календар, галерия, настройки и др.
  • Facebook, Foursquare, LinkedIn, Twitter, Uber, YouTube или CNN.

Наскоро видяхме, че версия на софтуера разкри съвместимостта на Bixby със софтуер на трети страни, с тези приложения, които току-що споменахме. Очевидно с времето ще имаме все повече и повече. Когато започвате, нормално е да са само няколко.

Специално подчертаваме някои от най-популярните, като Facebook, LinkedIn, Twitter или YouTube. Но трябва също да знаете, че засега асистентът Bixby не се предлага на испанскиТова означава, че тези приложения, дори и да са съвместими с Bixby, може да не работят еднакво добре в Испания, а само в някои региони. Но ще го видим, така че не се притеснявайте, защото списъкът със сигурност ще е много по-дълъг и не свършва до тук.

От 28 април със сигурност знаем повече

От момента, в който S8 пристигне в магазините, със сигурност ще знаем повече за всичко това. Засега има много останало, няколко седмици напред, но ние ще държим под око, за да ви кажем всичко.

Ясно е, че няма да отнеме много време преди да се появи съвместимост. Това, което можем да ви гарантираме е, че ще разширим списъка с повече приложения, съвместими с Bixby. Кои се надявате да видите скоро? Чувствайте се свободни да ни кажете в коментарите.

Популярна тема