YouTube обмисля скриването на коментари в приложението си

Съдържание:

YouTube обмисля скриването на коментари в приложението си
YouTube обмисля скриването на коментари в приложението си
Anonim

Google продължава да носи новини тази седмица. Сега американският гигант работи върху различни подобрения на една от най-популярните си услуги. Говорим за YouTube След промените в рекламата, компанията сега фокусира усилията си върху една от най-противоречивите точки: коментарийени

Всички знаят противоречивостта с коментарите в YouTube Това без съмнение е идеалното място за троловете да бъдат спокойни. Google не са доволни от това и обмислят да предприемат някои стъпки, за да се опитат да подобрят потребителското изживяване. Какво планира да направи YouTube с коментарите? Скрийте ги. Поне в приложението за смартфон.

снимка
снимка

Скрити коментари в Youtube

Това съобщават от Android Police. В текущото приложение YouTube, за да видите коментарите, трябва да превъртите надолу целия интерфейс за предложения под видеоклипа. Ето накрая са коментарите. Те не се виждат лесно или поне не на пръв поглед, но Google не е доволен от тази система.

В новата система, която Google разработва в момента коментарите ще бъдат представени по различен начин. От сега нататък коментарите ще бъдат следващите след бутоните за харесване и нехаресване. В допълнение, сега ще има собствена икона, за да имате достъп до коментарите. С тази нова функция спестяваме необходимостта да превъртате до края, за да ги видите. По този начин коментарите винаги ще бъдат скрити, освен ако потребителят не иска това да не е така.

В момента няма нищо потвърдено. Тази нова функция и начин за представяне на коментари е testing Така че дори не знаем дали в крайна сметка ще бъде част от приложението. Може да не е голяма промяна, но сега коментарите ще бъдат видими само за тези, които искат да ги коментират или видят. Какво мислите за тази нова мярка на Google? Ще бъде ли ефективен срещу тролове в YouTube? Споделете мислите си в секцията за коментари.

Популярна тема