4 неща, които Galaxy S8 няма и вие не знаете (2017)

Съдържание:

4 неща, които Galaxy S8 няма и вие не знаете (2017)
4 неща, които Galaxy S8 няма и вие не знаете (2017)
Anonim

Проследихте ли представянето на Galaxy S8 с нас? Ако е така, ще сте видели всичко, което има новият терминал на Samsung, но за всеки случай ще говорим за 4 неща, които Galaxy S8 няма.

Когато пазарувате ново устройство, е важно да знаете какво прави и какво няма Galaxy S8. Можем да кажем, че има всичко, освен следните 4 неща, които Galaxy S8 няма.

Сензор на камерата на Galaxy S8
Сензор на камерата на Galaxy S8

4 неща, които Galaxy S8 няма

Това са:

  • Двойна камера Ако искате смартфон с технология за двойна камера, забравете, защото Galaxy S8 изостави прилагането на тази технология. Така че, ако смятате, че този терминал се доставя с двойна камера, няма да можете да го купите, защото не го включва и няма да можете да го купите, освен ако не ви пука и не ви трябва. Има ли наистина разлика в качеството на снимките? Доказано е, че можете да правите също толкова невероятни снимки с един ?
  • Батерията е достатъчна Ако ви кажем, че това е причина Galaxy S8 да не гръмне, със сигурност ще сте по-спокойни. Но истината е, че момчетата от Samsung са решили да го направят. Въпреки че размерът на екрана се е увеличил много, ако говорим за капацитета, оставаме съответно на 3000 mAh и 3500 mAh.
  • Предни високоговорители. За най-придирчивите към звука това може да е проблем, но истината е, че липсват тези високоговорители в предната част на терминала. Samsung запазва 3,5 мм жак, но без предни високоговорители.
  • Комфорт при използване Можем да кажем, че му липсва допълнителен комфорт при използване, тъй като например отзад намираме камерата и четеца на пръстови отпечатъци точно до това, което може да бъде наистина неудобно и е една от най-големите грешки, открити от потребителите.

Те не са гафове

Както виждате, това не са сериозни неща, но има някои, за които искахме да знаете. Мислите ли, че Galaxy S8 има недостатъци или са глупости? Надяваме се, че сте харесали статията с 4 любопитни неща, които Galaxy S8 няма и които може би не знаете.

Чували ли сте за нещо друго, което сме пропуснали?

Популярна тема