Gmail вече ви позволява да изпращате GIF файлове на Gboard

Gmail вече ви позволява да изпращате GIF файлове на Gboard
Gmail вече ви позволява да изпращате GIF файлове на Gboard
Anonim

Рядко се случва да няма ден, в който да видите GIF в социалните си мрежи. Срещаме много различни по всяко време и в много случаи ги споделяме. Те са бърз и различен начин за споделяне на забавни ситуации. Тези от вас, които познават Google Gboard, може би знаят, че е възможно да изпращате-g.webp" /> благодарение на тази клавиатура. Сега Gmail включи новия Gboard и вече е възможно да изпращате-g.webp" />.

Ако искате да се насладите на тази нова функция, важно е да имате инсталирана най-новата версия на Gmail. Тази версия е с номер 7.3.13.151698241 За да сте сигурни, че инсталираната от нас е такава, проверете я като влезете в настройки и в приложенията потърсете Gmail. Докоснете го. Под името е версията, инсталирана на нашия смартфон. Ако я нямате, трябва да я актуализирате, за да можете да се насладите на тази нова функция.

снимка
снимка

Как можем да изпращаме-g.webp" />

След като имаме правилната версия на Gmail инсталирана на нашия смартфон, ние сме готови да започнем. Процесът е много прост. Това, което трябва да направим, е да влезем в Gmail. Много очевидно, да, но е по-добре да стане ясно. Трябва да влезем с избран Gboard, въпреки че можем да го изберем и след като сме вътре. Каквото ви е най-удобно. След това можете да започнете да пишете на някого. Точно в този момент вече можете да въведете GIF. Докоснете клавиша за емотикони и след това GIF.

Изборът от налични-g.webp" /> е доста обширен. Gmail също ви дава опцията или да търсите в най-новите-g.webp" />.

Както можете да видите, това е доста лесно да се направи. Сега остава да видим колко потребители ще се възползват от тази нова функция. Ще изпращате ли-g.webp

Популярна тема