3 игри, подобни на GTA, които можете да изтеглите точно сега

Съдържание:

3 игри, подобни на GTA, които можете да изтеглите точно сега
3 игри, подобни на GTA, които можете да изтеглите точно сега
Anonim

Успехът на GTA (Grand Theft Auto) беше и продължава да бъде огромен. Играта, известна с насилието по улиците в градове като Лос Анджелис или Ню Йорк, се превърна в една от най-популярните в света. Също така един от най-продаваните. Успех като този със сигурност служи като вдъхновение за много други игри. Има доста игри, подобни на GTA стил

Въпреки че е вярно, че нивото на GTA не е нещо, което другите игри могат да достигнат, има някои, които си струва да откриете. Ето защо, ако сте фенове на сагата GTA, днес ви представяме три игри, подобни на GTAНай-хубавото е, че можете да ги изтеглите веднага. Искате ли да ги откриете?

Gangstar River: Градът на светците

Тази игра принадлежи към поредица от игри. Сагата Gangstar, създадена от Gameloft се опитва да се качи на бандата на успеха, преживян от GTA Това версията съдържа всички съставки, които направиха GTA страхотната игра, каквато е. Типичните истории за кражби на коли и убийства на полицаи все още присъстват. Има общо 60 куеста за изпълнение. Като цяло наличният арсенал е много добър, има разнообразие. Ако искате да се пренесете по улиците на Рио де Жанейро, можете да изтеглите тази игра точно сега. Неговата точка срещу е плащане Струва 6, 99€

Grand Theft Auto (GTA): Vice City

снимка
снимка

Връщаме се към 80-те с тази игра. Естетиката и музиката на играта ни напомнят за това десетилетие. Смартфон версията на играта успя да запази много от елементите, които я направиха популярна. С някои хубави графики, които ви карат да мислите, че сте в Маями, тази игра знае как да запази същността на класиката.

Gangstar Vegas

Най-добрата и най-популярна от игрите, създадени от Gameloft Пренасяме се в града на греха: митичния Лас Вегас Играта ви дава възможност да f формирате своя собствена гангстерска банда Пригответе се да завладеете Лас Вегас и започнете света на гангстерски войни между мафията. Без съмнение, най-завършената игра, създадена от компанията и която има всички елементи, които харесахме от сагата GTA.

Играли ли сте някоя от тези игри? Според вас кое е най-доброто?

Популярна тема