Upflix: получавайте известия за нови сериали и филми на Netflix

Съдържание:

Upflix: получавайте известия за нови сериали и филми на Netflix
Upflix: получавайте известия за нови сериали и филми на Netflix
Anonim

Ако сте абонирани за Netflix, със сигурност вече се наслаждавате на неговия голям каталог от филми и сериали. Ясно е, че тези момчета ни предлагат брутална стрийминг услуга. Но ние искаме да го изстискате повече. как? С Upflix Можете да получавате известия за нов Netflix на вашия Android, сигнали с нови филми и каталожни сериали.

Феновете на сериали и филми, които са се регистрирали в Netflix, ще трябва да изтеглят това приложение, защото никога няма да пропуснете епизод от любимия си сериал.

Upflix
Upflix

Upflix, основно приложение, ако използвате Netflix

С Upflix можете да разглеждате Netflix като експерт. Какво имаме пред себе си? Помощен инструмент за потребители, които имат Netflix. Защото вие като потребител можете да получавате известия на вашия смартфон с Android в реално време за нови заглавия, сериали и други, които Netflix току-що е качил в своя каталог. Хайде, ще получавате известия в реално време за добавените в каталога.

Ако винаги сте загубени за новостите, сега просто трябва да изтеглите и инсталирате Upflix и да получавате известия от Netflix на вашия Android.

Идва дори с режим на рулетка, за да ви изненада

Онези дни, когато не сте решили и дори не знаете какво да правите, можете да влезете в режим на рулетка. Ще ви помогне да изберете филм, когато не знаете какво да гледате. Ще трябва да създадете вашите филтри въз основа на категориите и резултатите и това е всичко. Upflix ще ви покаже предложения за гледане.

Можете да търсите в огромната база данни на Netflix и да намерите всички заглавия на любимите си актьори или режисьори. Ще намерите всичко. Освен това можете също да споделяте любимите си заглавия чрез социалната мрежа или приложението, което искате, затова приложението е толкова добро и ви го препоръчваме.

Изтеглете Upflix за Android сега и получавайте известия с всичко ново

С 4, 2 оценка, това е едно от най-добрите приложения, ако използвате Netflix. Нека просто кажем, че съвпада перфектно. Вече го изпробваме и е страхотно, защото сега знам, че няма да пропусна нищо ново, което излиза отново в Netflix. Освен това ми помага да избера нещо страхотно за гледане, когато нямам представа?

Изтеглете го сега:

Опитахте ли вече? Какво мислите?

Популярна тема