Батерията на Galaxy S8 не експлодира: разберете причините

Съдържание:

Батерията на Galaxy S8 не експлодира: разберете причините
Батерията на Galaxy S8 не експлодира: разберете причините
Anonim

Не се страхувайте да си купите Galaxy S8, защото проблемите с батерията, които имаше Galaxy Note 7, няма да останат. Ясно е, че е нормално да се страхувате малко, защото е от скоро. Днес обаче ще ви кажем какво е направила Samsung, за да предотврати експлодиране на батерията на Galaxy S8

Можем да кажем, че момчетата от Samsung са се погрижили Galaxy S8 да е 200% безпроблемен Нека просто кажем, че са направили корекции на батерията и са проследили По-строги процеси на тестване Следователно е потвърдено, че Samsung прави всичко възможно да направи Galaxy S8 безопасен, надежден и да го купи.

Сензор на камерата на Galaxy S8
Сензор на камерата на Galaxy S8

Какво направи Samsung, за да спре батерията на Galaxy S8 от експлозия?

Момчетата от Южна Корея са добавили, на първо място, по-строги процеси за тестване на батерии, така че те надхвърлят всеки стандарт.

В допълнение, те също така намалиха капацитета на батерията на Galaxy S8, както и коригираха химията, така че да може да издържи по-дълго с течение на времето.йени

Момчетата от Samsung искат да изчистят лошия имидж, оставен от Note 7 на компанията

Както Koh Dong-jin (мобилен директор на Samsung) заяви, те са следвали "своя собствен стандарт". Те потвърждават, че Galaxy S8 е най-безопасният телефон, правен някога от Samsung Ясно е, че компанията работи усилено, за да изчисти съмнителния имидж, който може да бъде оставен от проблемите, причинени от Note 7.

Ясно е, че те са доказали, че създават качествени продукти. Този Galaxy S8 няма да има никакъв проблем, защото са взели всички възможни мерки това да не се случи. Това е върхът на диапазона, с който те се стремят да изтрият лошия имидж на Note 7.

Ако са следвали строгите тестове те казват, че са се уверили и не е открит проблем с Galaxy S8, със сигурност можете да го купите, така че нищо да не се случи то? Но това, което е ясно е, че времето ще покаже.

Ще успеят ли? Смятате ли, че цената ще е пречка за хората да не го купуват?

Популярна тема