Gorilla Glass 5: Защитата срещу изпускане на Galaxy S8

Съдържание:

Gorilla Glass 5: Защитата срещу изпускане на Galaxy S8
Gorilla Glass 5: Защитата срещу изпускане на Galaxy S8
Anonim

Обезопасяването на телефон е лесно. Да, въпреки факта, че хиляди мобилни екрани се разбиват всеки ден, защитата на екрана на телефона е много лесна, проблемът за защита на телефона по правилния начин е дизайн на телефона и добрата реакция на сензорен панел Galaxy S8 вече е достъпен за закупуване, но много хора са загрижени за неговата устойчивост на падане и удари.

Така че защитата на мобилен телефон е лесна, но направата на сензорния екран да работи добре и в същото време да има страхотен дизайн е много по-сложно. Проблемът не е, че е много по-сложен, проблемът идва, когато Samsung пусне стъклен телефон с екран без почти никакви ръбове. Потребителите на iPhone вече се смеят на новия Galaxy S8, защото казват, че е без граници, въпреки че скоро ще видят iPhone без граници, копиращ стила на Galaxy S8 (от време на време). йени

Gorilla Glass 5
Gorilla Glass 5

Каква защита има Galaxy S8?

Сега, въпреки че има един от малкото телефони с извит екран в света и има два от най-модерните телефона на пазара (или предстои да се появи), планетата, Samsung има и най-модерната защита.

Samsung потвърди, че Galaxy S8 има Gorilla Glass 5 защита отпред и отзад и това ни дава малко спокойствие. Какво има тази защита на Corning, което трябва да знаем?

Защита против падане, основната съставка на Gorilla Glass 5

Досега, въпреки това, което може би сте чували, Gorilla Glass защитата е вградена само в устойчивост срещу надраскване и пукнатини. С други думи, мобилните телефони със старо Gorilla Glass интегрират висока устойчивост на надраскване, но не и на падане.

В Gorilla Glass 5 те гарантират, че тази нова защита включва силна защита срещу падане и гарантира, че мобилните телефони, оборудвани с тази защита, имат 85% шанс да оцелеят в случай на падане 1, 6 метра височина Както виждаме във видеото, паданията на тази височина са много чести, въпреки че разстоянието не е единственият определящ фактор при падането.

Ако вашият мобилен телефон падне на земята, има значение повърхността, страната, с която се удря, и много други неща, които могат да го направят един от тези 15% от случаите, когато може да се счупи при падане. Това не означава, че ще се случи, въпреки че очевидно не могат да ни уверят, че няма да се случи, но разбира се е спокойствие да знаем, че Galaxy S8 и Galaxy S8 + имат Gorilla Защита от стъкло 5 от двете странитъй като стъклото често е по-чупливо от метала в други терминали.

Corning не само говори за устойчивост, но и за по-добра реакция на сензорния панел и по-добра дефиниция на цветовете, очаквам с нетърпение да видя тестовете за устойчивост на Galaxy S8, тъй като Няма да посмея с мояАко все още не сте виждали Galaxy S8 на Samsung, тук можете да видите пълните му спецификации.

Популярна тема