Открийте GPS тракера за кучета

Съдържание:

Открийте GPS тракера за кучета
Открийте GPS тракера за кучета
Anonim

За всеки, който има куче, тяхната безопасност и благополучие са от голяма загриженост. Искаме кучето да бъде в най-добрите условия, да бъде щастливо и ако има нещо, което ни ужасява, то е, че може да загуби За съжаление това е нещо, което се случва и ние знаем някой, на когото се е случило, или сме го преживели в плътта си. За щастие вече има GPS тракер за кучета, който със сигурност може да ни бъде от голяма полза.

Това устройство се нарича Whistle 3 GPS. Използва се за наблюдение на движенията и местоположението на вашето куче. Устройството не е много голямо и може лесно да се прикрепи към нашийника на кучето.

снимка
снимка

Искате ли GPS тракер за вашето куче?

Whistle 3 GPS използва геолокация технология. По този начин можете да виждате къде се намира вашето куче на карта на вашия смартфон по всяко време. Много удобен и визуален начин. Най-хубавото е, че картата може да бъде тази на вашия град, но в случай, че кучето избяга или по-лошо, картата може да бъде националната карта и да виждате движението на кучето по всяко време.

Изтегляйки съответното приложение, можете да виждате този напредък по всяко време. В допълнение, има и функция, която ви позволява да получавате известия в момента, в който кучето излезе от предварително установените ограничения. Ако кучето не е в така наречената безопасна зона, получавате известие в приложението или дори SMS Това ви позволява да контролирате неговото ситуация и да можете да реагирате много по-бързо, ако нещо се случи.

Не губете кучето си, то е очарователно

Друг аспект, който приложението взема под внимание е, че вашето куче е във форма Всеки ден можете да измервате напредъка и състоянието му. След разходка Whistle 3 GPS ви дава информация в приложението за физическото състояние на вашето куче. По този начин можете да видите дали кучето е наддало на тегло, или ако вървите по-бавно. Несъмнено голяма помощ за предотвратяване на всякакъв вид непредвидени събития във вашето здраве.

Знаете ли Whistle 3 GPS? Какво мислиш? Използвате ли или планирате да използвате някакъв вид GPS устройство за вашите кучета или домашни любимци? Оставете вашите коментари, опит и мнения в секцията за коментари. Не намерихме този модел за продажба, но намерихме друг GPS тракер за кучета. Разберете.

Популярна тема