Препоръчително ли е да поставите скрийнсейвър на мобилния телефон?

Съдържание:

Препоръчително ли е да поставите скрийнсейвър на мобилния телефон?
Препоръчително ли е да поставите скрийнсейвър на мобилния телефон?
Anonim

Още един от милионите въпроси. Много често се питаме дали е препоръчително да защитим устройствата си със защитен панел на екрана. Както знаем, протекторите от закалено стъкло са се разпространили в света по много мощен начин.

Нашите смартфони са най-използваното електронно устройство в ежедневието ни. И поради тази причина те също са много изложени на страдание от някакъв вид злополука. Освен това използването им не винаги е толкова внимателно или предпазливо, както би трябвало да бъде.

Скрийн протектор Oukitel U7 Pro
Скрийн протектор Oukitel U7 Pro

Скрийнсейвърът може да ни спести много пари

Ясно е коя е най-крехката част от нашите смартфони. Екранът е, освен най-важната част от устройството, частта, която е най-податлива на фатална фрактура. И когато се случи телефонът да падне на земята, има страхотно вероятност ударът да засегне предния панел.

Вярно е, че марките инвестират все повече и повече в по-устойчиви материали и съединения. Но едно Gorilla Glass, колкото и да е подобрено в най-новата си версия, може да се повреди много, когато телефонът падне на земята. Следователно, инвестиция, която не надвишава 12 или 15 евро, си струва много, ако я сравним с разходите, които може да причини

Има смартфони, които са особено чувствителни към падане, като Samsung Galaxy Edge. Извитите екрани са ударни магнити И удрянето в заоблен ръб може да бъде фатално. Почти всеки телефон "умира" от удар на екрана. Но в тези случаи ремонтът може да бъде много по-скъп.

счупен екран
счупен екран

Средно поправката на екран на смартфон започва най-малко между седемдесет и сто евро И е ясно, че в зависимост от телефона може да не си струва да се ремонтира. С други думи, така нареченият протектор от закалено стъкло може да удължи живота на нашите телефони.

Има протектори за екран с различно качество

Следователно, да, инвестицията в скрийнсейвър си заслужава. Въпреки че, както почти винаги се случва, има и противници. Някои потребители твърдят, че екраните губят първоначалната си яркост или че естетически губят много цели числа. Това също ще зависи от качеството на протектора, който купуваме.

Факт е, че ако сме инвестирали в добър телефон от среден/висок клас сме похарчили значителна сума. Може да бъде около, в зависимост от марката и модела, между триста и седемстотин евро. Следователно, не трябва да пестим средства и да купим качествен протектор за екран. Той трябва да предлага устойчивост и да не влияе на яркостта или разделителната способност на нашия екран. Скрийнсейвър да!

Популярна тема