5 приложения за лесно намиране на паркинг

Съдържание:

5 приложения за лесно намиране на паркинг
5 приложения за лесно намиране на паркинг
Anonim

Паркирането в големите градове е почти мисия невъзможна. Постигането му без да се стигне до нервен срив е още по-сложно. Ако звездите се подредят и успеем да намерим място за паркиране, има други проблеми. Ужасните паркомати Накратко, цялото това преживяване може да се превърне в кошмар. За щастие вече има налични приложения, които ни помагат да намерим паркинг

Обикновено тези приложения са базирани на геолокация По този начин те могат да ни кажат дали има свободни места за паркиране близо до мястото, където се намираме. Какво ти е необходимо? Вземете смартфон и изтеглете приложението. Толкова лесно. Днес ви оставяме с пет приложения за намиране на паркинг

Wazypark

Това приложение, за което ви разказахме някога в миналото, е много полезно. Благодарение на картата можем да знаем дали има свободно място за паркиране в нашия район Най-добрата част от това приложение е, че колкото повече потребители има, толкова по-добре. По този начин потребител може да разбере дали напуска свободно място за паркиране. Така друг потребител в района може да се възползва и да използва споменатото пространство.

E-Park

Това приложение има голямо предимство. Работете в сътрудничество с паркоматите на някои градове в Испания. По този начин, ако имате инсталирано приложението, можете да платите билетите от мобилния си телефон И можете също така да го подновите, когато изтече. Много удобно приложение, въпреки че има потребители, които са се оплакали от работата му.

Parkopedia

Това приложение работи по подобен начин на първото, въпреки че има по-социален аспект, така да се каже. Потребителите могат да оставят информация за свободни позиции в зоната, в която се намират. Освен това обикновено има информация за цените или тарифите в различните паркинги или сини зони. Голямото предимство е, че има информация за много градове.

Паркирайте и отидете

Това приложение може да ви помогне да получите отстъпки при плащания за паркиране. Необходимо е да оставите данните на картата и приложението управлява плащанията. Можете също така да запазите място за паркиране предварително. Приложението управлява места за паркиране на гари или летища. Винаги с намалени цени, което го прави интересна алтернатива.

Parquo

Това приложение само за Android е различно от останалите. Тук потребителите могат да наемат своето място за паркиране на други потребители, докато ги няма. Приложението е отговорно за свързването им и потребителите са тези, които трябва да постигнат споразумение. Parquo също управлява сини зони и паркомати, макар и само в няколко града.

Използвали ли сте някое от тези приложения? Използвате ли приложения за паркиране? Кои?

Популярна тема