Купете UMIDIGI C Note, най-добрият евтин фаблет

Съдържание:

Купете UMIDIGI C Note, най-добрият евтин фаблет
Купете UMIDIGI C Note, най-добрият евтин фаблет
Anonim

Прекрасен следобед е за вас, за да добавите в количката е грандиозен терминал, говорим за UMIDIGI C Note, който няма отпадъци. И това е, че през годините тази марка се превърна в една от най-популярните сред китайските марки смартфони, които предлагат най-доброто на най-добра цена. Без съмнение това ни харесва, защото е добра новина за тези, които искат добър, хубав и евтин терминал.

Но ако винаги сте искали да си купите фаблет, тоест голям мобилен телефон, и не сте искали да харчите много пари, ние имаме това, от което се нуждаете, защото можете да купите UMIDIGI C Забележка, най-добрият евтин фаблет, ако се възползвате от тази оферта на GearBest.

Купете UMIDIGI C Note
Купете UMIDIGI C Note

Купете UMIDIGI C Note, най-добрият евтин фаблет

Ако искате да закупите евтин терминал с голям екран и добри характеристики, този китайски мобилен телефон е една от най-добрите опции, които ще намерите на пазара. Какво имаме пред себе си? A Umidigi C Note 5,5 инча.

По мощност той се откроява, защото оборудва MTK6737T четириядрен 1,5 GHz с 3 GB RAM и 32 GB памет така че нямате никакви недостатъци. Той е доста мощен за цената си и има функции от среден клас, които много ни харесват.

Що се отнася до снимките, не е зле, тъй като имаме задна 13 MP и предна 5 MP, да кажем, че е малко нормално, че намираме в този тип терминали.

Иначе имаме много готин дизайн, защото корпусът е изцяло метален и това е нещо, което наистина харесваме, защото винаги трябва да гледате качеството на материалите и собственото съпротивление на терминала.

Имаме и Android 7.0 Nougat, което днес е ключът, когато купувате терминал, проверете дали го има, защото поне ще знаете, че е актуален. 4G LTE и както виждате, всичко необходимо, за да имате добър мобилен телефон, който няма да ви разочарова.

Купете го от разпродажба само за 155 евро

Както виждате и предвид характеристиките му, сега можете да купите UMIDIGI C Note на най-добрата цена, най-добрият евтин фаблет. Може да бъде ваш сега за 155 евро от GearBest:

Смеете ли да купите този фантастичен терминал?

Популярна тема