Как и кога да играете кланова битка в Clash Royale?

Съдържание:

Как и кога да играете кланова битка в Clash Royale?
Как и кога да играете кланова битка в Clash Royale?
Anonim

Последната актуализация на Clash Royale донесе едно от най-големите подобрения в играта на Supercell. последната актуализация на Clash Royale ни позволява да играем кланови битки, но те не винаги са налични.

Ако искате да играете клан битка, трябва да знаете, че процесът винаги е един и същ, но трябва да играете, докато е на разположение или в противен случай няма да бъди в състояние да го направиш.

Спечелете кланови битки в Clash Royale
Спечелете кланови битки в Clash Royale

Кога има кланови битки в Clash Royale?

В момента клановите войни в Clash Royale са достъпни само през уикендите, това означава, че не са налични всеки уикенд.

Досега те бяха през уикенда на 25 март и сега ще бъдат налични отново на следващия 8 април 2017 г. и така нататък. Имайте предвид, че при стартирането е вероятно в бъдеще да можете да играете кланови битки всеки ден от годината, въпреки че ни се струва по-малко вероятно.

Как да направя кланова битка в Clash Royale?

За разлика от класическата кланова война в Clash of Clans тук клановите войни се правят 2 срещу 2 играчи. За да направите кланова война, просто трябва да следвате тези стъпки:

  • Влезте в чата на клана.
  • Щракнете по-горе върху намерете партньор за война между кланове (вижте дали има още свързани членове на вашия клан, ако не, по-добре си спестите проблемите).
  • И изчакайте да ви намеря двама опоненти.

Търсенето обикновено не е дълго, тъй като хората са луди да играят. Ако ще играете Clan War, най-добре е да говорите с партньора си, за да създадете тесте, което да балансира неговото.

еликсирът не се споделя и всеки може да има напълно различен отбор, да, еликсирът се издига малко по-бавно от нормалното и всички спечелени корони ще отидат при сандъкът на клана, който този път ще бъде по-малък. Не за първи път ви разказваме за кланови войни и тук ще ви кажем как да ги спечелите.

Популярна тема