Надстройте Galaxy S6 Edge+ до Nougat в Европа

Съдържание:

Надстройте Galaxy S6 Edge+ до Nougat в Европа
Надстройте Galaxy S6 Edge+ до Nougat в Европа
Anonim

Преди известно време потребителите на Galaxy S7 получиха Android 7.0 Nougat, но след това Samsung се зае с пускането на Android 7.0 Nougat за другите си терминали, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge и Galaxy S6 Edge +.

Сега, Samsung, изглежда, че вече е пуснал фърмуера за Galaxy S6 Edge + с Android 7.0 Nougat в някои европейски страни и в зависимост от версията на телефона, която имате, вече можете да изтеглите тази версия за го флашнете на мобилния си телефон с Odin Не забравяйте, че ако флашнете версия на фърмуера на същия модел на вашия мобилен телефон, в този случай SM-G828F, KNOX защитата няма да пропусне и ще продължете да имате Galaxy S6 Edge + с гаранция и без проблеми.

Ще има 3 версии на Galaxy S7
Ще има 3 версии на Galaxy S7

Искате ли да знаете дали Nougat се предлага във вашия регион?

За да го купите, просто трябва да щракнете тук, тук е фърмуерът на Galaxy S6 Edge + с Nougat и ако мобилният ви телефон е сред един от тях, можете да изтеглите фърмуера и да го флашнете, вместо да чакате Samsung да актуализирайте телефона си чрез OTA, което може да стане след няколко седмици или дори няколко месеца.

Разбира се, препоръчваме ви да внимавате с флашването на фърмуера от други държави, тъй като в някои случаи той не е съвместим и не работи добре, така че ще трябва да флашнете отново Android 6.0 фърмуер 1, който все още е наличен в много страни.

Nougat намалява живота на батерията на вашия телефон

Galaxy S6 Edge + ще получи много подобрения с Nougat, но вече ви уверяваме, че освен ако не възстановите фабричните настройки, телефонът ще претърпи важно намаляване на автономносттаи е необходимо да се вземе предвид при актуализиране.

Вярно е, че винаги препоръчваме актуализиране на телефона веднага щом актуализацията е налична, но ако ще поемете риска да флашнете външен фърмуер (макар и официален), трябва да знаете, че ниене носят отговорност за проблемите , които могат да възникнат по време на инсталацията.

Популярна тема