Xiaomi патентова сгъваем смартфон и вече можете да го видите на снимки

Съдържание:

Xiaomi патентова сгъваем смартфон и вече можете да го видите на снимки
Xiaomi патентова сгъваем смартфон и вече можете да го видите на снимки
Anonim

Никой не вярва, но щом се объркаме малко, със сигурност ще видим гъвкави смартфони през тръба. Толкова много, че днес излезе новината, че Xiaomi патентова сгъваем смартфон Ясно е, че това е бъдещето, въпреки че повечето от нас са отблъснати, но Xiaomi се изкачва на кораба.

Засега можете да научите повече от следното изображение, защото това би бил гъвкавият смартфон на Xiaomi:

xiaomi сгъваем екран
xiaomi сгъваем екран

Xiaomi патентова сгъваем смартфон

Момчетата от Xiaomi искат да следват тенденциите отблизо. И за следващия сезон, година 2018, всичко показва, че тенденцията ще бъде да се залага на сгъваеми паравани, които може да работят или да не работят. Производителите искат да направят друг патент за всеки случай, в случай че работи и по този начин да направят пари с нова концепция за терминал, която може да се продава добре, въпреки че засега не убеждава никого.

Алтернатива е да имате евтин сгъваем мобилен телефон

Но момчетата от Xiaomi ни изненадаха днес с тази новина, че патентират сгъваем телефон Това е добра новина, особено защото, ако китайската компания ни изненада със смартфон с тези характеристики, със сигурност ще бъде много по-евтино и потребителите, които не искат да харчат много пари за сгъваем мобилен телефон, ще могат да изпробват тази опция.

Както вече ви казахме, това все още е слух и те най-накрая могат да го патентоват и да не останат с нищо. Така че ще следим отблизо движенията, направени от тези момчета от Xiaomi.

Но какво знаем за патента на Xiaomi и сгъваемия телефон?

Досега знаем, че този новоподаден патент в Китай ни показва сгъваем смартфон Xiaomi в процес на разработка. Виждаме два екрана, които могат да се сгъват заедно. И се говори, че може да се отвори на 160 градуса, а не на 180 градуса.

Засега знаем, че е в процес на разработка, в процес на изграждане и все още е рано да разберем напълно предимствата му. Ще го следим, но може да видим технологията за гъвкав екран, използвана в Mi Note 2 Би било по-лесно да адаптираме тази технология, така че това е добра новина.йени

Популярна тема