Създайте книга за разговори в WhatsApp

Създайте книга за разговори в WhatsApp
Създайте книга за разговори в WhatsApp
Anonim

Ако има приложение на нашите смартфони, което е станало основно в ежедневието ни, то без съмнение е Whatsapp Приложението, собственост на Facebook ни помага да поддържаме връзка с приятели и да водим чатове както индивидуално, така и в ужасяващите групи. Много от нас са преживели уникални и почти сюрреалистични моменти, използвайки приложението. Сега има начин да капсулирате всички тези живи разговори. как? Където? В книга. Открийте книгата за чат на Whatsapp

Tiny Books е компания, която ви позволява да експортирате разговорите си в WhatsApp, за да създадете напълно персонализирана книга. Това е просто оригинален и донякъде луд вариант за подарък, но без съмнение чудесен вариант за тези, които са имали наистина специални разговори чрез приложението.

Използването на Tiny Books е лесно. Намерете разговор, който е специален, независимо по каква причина. Единственото нещо, което трябва да направите, е да експортирате споменатия разговор. Тъй като е наличен за Android, той е много прост. След като разговорът е в Tiny Books, можете да го редактирате и да персонализирате книгата според вашите предпочитания.

снимка
снимка

Ако се съсредоточим върху малко по-технически аспекти. Размерът на книгите отговаря на името си. Те са доста малки, размерът им е 10 см ширина и 15 дължина За тези, които не владеят езика на Шекспир „малък“означава малък. Този размер е като този на вашия смартфон. Книгата може да бъде колкото искате, но след 400 страници форматът леко се променя.

Книгите са произведени в Мадрид и Барселона, така че това е национална инициатива. Ако търсите оригинален вариант, който да подарите на партньора, най-добрия си приятел или член на семейството, това несъмнено е забавен подарък. По този начин се уверявате, че най-добрите разговори в WhatsApp, които някога сте водили, са увековечени за бъдещите поколения.

Ако е имало ден, в който сте мислили, че разговорите ви в WhatsApp трябва да бъдат увековечени някъде, Tiny Books несъмнено е възможността, която сте чакали. Намерете най-добрите си разговори в WhatsApp и създайте своя собствена книга. Някой от вас ползвал ли е Tiny Books? Какъв е вашият опит? Споделете го с нас в коментарите.

Популярна тема