Снимка на основния телефон на Анди Рубин

Съдържание:

Снимка на основния телефон на Анди Рубин
Снимка на основния телефон на Анди Рубин
Anonim

Първо ще обясня заглавието, не че бащата на Android, Анди Рубин, ще копира Mi Mix, но е вярно, че за момента първото изображение, което имаме на първия му телефон наистина ни напомня за Mi Mix и всъщност Мисля си дали този смартфон, който бащата на Android държи, наистина не е Mi Mix

Ако погледна Xiaomi Mi Mix, който имахме удоволствието да анализираме, виждам, че извивката на снимката, изтекла в Twitter на Andy Rubin, и дори разположението на бутоните е идентично към Mi Mix и мисля, че това, което Анди наистина иска, е да репликира неговата мобилна концепция, мисля, че това не е макет, а Mi Mix с персонализиран ROM.

екран-xiaomi-mi-микс
екран-xiaomi-mi-микс

Как ще изглежда Essential Phone на Andy Rubin?

Сега, въпреки че знам всичко това, знам, че бащата на Android работи върху разработването на нов мобилен телефон, известния Essential Phone, който идва направо да конкурира с Google Pixel, iPhone и дори Galaxy S8, който е на път да излезе на пазара.

Анди Рубин е ясен за това и вярва, че първият му мобилен телефон може да има брутален успех, но за това той трябва да създаде най-добрия мобилен телефон, виждан досега, или нещо подобно и това изглежда няма да стигне далеч.

Какво ще има първият мобилен телефон на бащата на Android?

Смята се, че този първи мобилен телефон е готов да се конкурира в гамата от висококачествени мобилни телефони с екрани без рамки, в момента единственото изтичане, което имаме, ни кара да мислим за мобилен телефон без рамки въпреки факта, че все още вярвам, че снимката не е на следващия Essential Phone, а на Mi Mix.

В течове не се говори много, но се смята, че същата тази 2017 ще бъде представена, ще има 5,5-инчов екран с чувствителен на натиск екран (Force Touch), система от модули, подобна на Motorola и революционен асистент, който ще бъде интегриран в софтуера, за да улесни живота ви. Какво мислите за следващия смартфон на Анди Рубин?

Популярна тема