Купете UMIDIGI Z Red: Най-добрата алтернатива на iPhone 7 Red

Съдържание:

Купете UMIDIGI Z Red: Най-добрата алтернатива на iPhone 7 Red
Купете UMIDIGI Z Red: Най-добрата алтернатива на iPhone 7 Red
Anonim

Червените телефони са на мода, след като Apple пусна новия iPhone 7 Product Red, сега идва UMIDIGI с най-добрата алтернатива на iPhone 7 до момента, новият UMIDIGI Z Red.

UMIDIGI, по-рано UMI, не искат да пропуснат войната на червените телефони и след като продадоха хиляди нормални UMI Z, те също искат да продадат своята червена версия. Този нов червен UMI Z представлява по-мощната страна на UMI и предава емоция и енергия в нов червен алуминий, който изглежда впечатляващо. Искате ли приятелите ви да полудеят с новия ви мобилен телефон? Е, истината е, че червените мобилни телефони са малко и са много ефектни. Ти харесваш? Тук можете да го закупите.

UMI Z анализ
UMI Z анализ

Защо да купите червения UMI Z?

Причината е проста, ясно е, че iPhone 7 Product Red е страхотен мобилен телефон, но най-евтиният струва повече от 800 евро, а този нов UMI Z, който не изостава в нищо, струва около 4 пъти по-малко от алтернативата на Apple.

Вътре също не са пестили от нищо, въпреки че са много сходни като дизайн, техният хардуер също не е от най-простите, вътре има сила за скука:

  • 5,5-инчов екран с FullHD резолюция.
  • Процесор MediaTek Helio X27 10-ядрен.
  • 4 GB RAM.
  • 32 GB памет с поддръжка на microSD карти до 256 GB.
  • Висококачествена 13 MP задна камера с AF и светкавица.
  • 3780 mAh батерия и бързо зареждане за зареждане на телефона за малко повече от час.

Не можете да поискате повече, тъй като сега UMIDIGI Z е на оферта само за 205 евро, ако искате да го вземете у дома, просто трябва да кликнете върху връзката и скоро червеният цвят ще бъде достъпен в същата връзка.

Ако искате да научите повече за мобилния телефон, препоръчваме ви да видите нашия преглед на UMI Z, мобилният телефон е същият, само че в интензивен червен цвят, който ще привлече много внимание, харесваме го дизайн и харесваме, че UMI се сети за всички, които искат червен мобилен телефон, който е необикновен

Популярна тема