Петте най-добри приложения за трениране на ума

Съдържание:

Петте най-добри приложения за трениране на ума
Петте най-добри приложения за трениране на ума
Anonim

Ако има нещо, което сме чували милиони пъти, то е, че постоянната употреба на смартфона може да не е много полезна за нашето благополучие, но това, което мнозина не знаят е, че ако се използва правилно, намираме се пред основен инструмент за живота си и можем да подобрим здравето си с помощта на мобилния си телефон. как? С приложения за тренировка на ума

Днес ви предлагаме списък с нашата селекция от това, което считаме за петте най-добри приложения за трениране на ума. Всички те в момента са налични за изтегляне. Готови ли сте да посрещнете тези приложения?

NeuroNation

Това приложение има общо 23 различни упражнения Тези упражнения се състоят от тестове за памет, концентрация или абстрактна или емоционална интелигентност. NeuroNation ни предлага опцията да можем да се състезаваме с други потребители и по този начин да измерваме напредъка и на двамата. Приятен начин да тренирате ума си!

Elevate

С повече от 30 безплатни упражнения и последващ календар, той е един от най-пълните. Основният проблем с Elevate, въпреки че всъщност не е проблем, е, че е наличен само на английски. Ако това не е пречка, препоръчваме ви да използвате Elevate. Безплатно е, много полезно и измерва напредъка ви в детайли.

Мозъчна йога

Ако търсите приложение, което е забавно, Brain Yoga е най-добрият вариант. Това не е типичното приложение за тренировка на мозъка. Няма нива, няма резултат, така че няма напрежение. Това е най-удобният и спокоен вариант, въпреки че тренировката му не е толкова интензивна.

Memorado: Игри

Най-пълното приложение от всички несъмнено е Memorado Проектирано от neuroscientists, то има повече от 450 различни ниваВ тях има упражнения за подобряване на паметта, логиката или концентрацията. Много пълно приложение, въпреки че може да бъде направено малко по-тежко от другите.

Пик

Когато изтегляте Peak, първо трябва да направите малък тест. По този начин приложението знае нашето ниво. Имаме възможност да залагаме на опцията безплатна или опцията платена В случай на залагане на първата, всеки ден има три ежедневни мини игри Всеки ден се показва постигнатият напредък. Опцията за плащане дава достъп до неограничен брой игри.

Разнообразието от приложения за трениране на ума нараства много. Използването му може да бъде много полезно и ни помага да открием нови приложения за нашия смартфон. Използвате ли приложения за трениране на ума? Ако е така, кои използвате? Кои липсват в списъка?

Популярна тема