Камера на Galaxy S8: сензор Sony IMX 333

Съдържание:

Камера на Galaxy S8: сензор Sony IMX 333
Камера на Galaxy S8: сензор Sony IMX 333
Anonim

Тази година Samsung ще удари масата, утре корейската компания ще представи новите Samsung Galaxy S8 и Samsung Galaxy S8 + и вече знаем практически всичко за него. Тук можете да видите спецификациите на Galaxy S8.

Новите Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8 + ще бъдат два впечатляващи мобилни телефона с екран без рамки и много малка долна и горна рамка, но едно от нещата, които привличат най-много внимание и което е практически неизвестно, е твоята камера. Сега изтече нов слух, камерата на Galaxy S8 ще носи изключителен сензор от Sony, IMX 333.

Качествено изображение на Galaxy S8
Качествено изображение на Galaxy S8

Sony IMX 333: изключителният сензор на Sony за Galaxy S8

Този сензор дори не е представен и е възможно да е бил изключителен за Galaxy S8, както и за IMX 400 за Sony Xperia XZ. Не знаем какво има в сензора и дори дали ще бъде, но изглежда, че ден след представянето ще бъде един от тези, които носи Galaxy S8.

Вероятно заедно с този сензор на Sony ще има и еквивалентен ISOCELL сензор, както се е случвало в други години, въпреки че в моя случай винаги съм имал Samsung Galaxy S със сензор Sony, надявам се тази година да не е по-различно.

Sony IMX 333: Какво знаем за него?

В момента няма много данни за този нов сензор на Sony, но това, което можем да потвърдим е, че сензорът на Galaxy S8 ще има f/1.7 и 12 MP, които се оказаха повече от достатъчни за правене на добри снимки, дори за преминаване към фотоформат без проблем с размера.

Снимките на Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge се оказаха изключителни при условия на слаба светлина и изглежда, че този Galaxy S8 няма да е по-различен, въпреки че бихме искали да знаем какво е новото около камерата. Смартфонът ще бъде много различен като дизайн, но камерата трябва да донесе нещо ново и по-добра селфи камера не е достатъчна.

Време ли е да видите 960fps на Galaxy S8 или висококачествен забавен каданс като на Xperia XZ? Този нов сензор IMX 333 също може да бъде общ сензор модифициран изключително за Galaxy S8, утре ще изясним съмненията относно този проблем.

Популярна тема