Huawei P8 Lite срещу Huawei Y6 ii, кой телефон да купя?

Съдържание:

Huawei P8 Lite срещу Huawei Y6 ii, кой телефон да купя?
Huawei P8 Lite срещу Huawei Y6 ii, кой телефон да купя?
Anonim

Ако сте фен на Huawei и искате да си купите терминал от тази марка, ще видите, че тези двата не се губят и че наистина си приличат, дори цената им е сходна. Успяхме да ги тестваме и можем да ви кажем, че всеки от тях е страхотна покупка, защото са много добри и евтини средни класове Но кой да купите и защо?

Въз основа на факта, че характеристиките им са сходни, ние ще ви дадем нашето мнение, след като сме изпробвали и двата терминала. Защото е нормално, ако ги видите, да не знаете кой да купите или да се доверите повече на Huawei P8 Lite предвид популярността му.

huawei
huawei

Huawei P8 Lite срещу Huawei Y6 ii, кой телефон да купя?

Първо да кажа, че Huawei P8 Lite е страхотна алтернатива, но му е дошло времето Искам да кажа, че ако го купите сега, той все още е страхотен телефон, но е беше известно време на пазара, защото точно сега вече имаме Huawei P10. Тоест след него вече излязоха две версии и той е на пазара от 2 години.

Много е добър за цената си (около 165 евро) и можете да закупите и по-лимитирани издания като това на Atlético de Madrid, ако сте фен на отбора Cholo.

От друга страна, имаме Huawei Y6 ii, което също не е лошо, защото имате много добри спецификации по отношение на съотношението цена/качество. Много е подобно на другото устройство, но това е на пазара от 2016 г. Да кажем, че е много по-ново от другото, защото е на пазара от по-малко време, това е основната причина за избора на Huawei Y6 ii.

Кое да избера тогава?

Тъй като са подобни и разликата в цената е 20 или 30 евро, ще трябва да изберете този, който ви харесва най-много, защото са много сходни. Да кажем, че с Huawei P8 Lite играете на сигурно. С Huawei Y6 ii също, но той е по-малко популярен и ще имате по-малко калъфи и други неща. Но всеки е хит.

Така че, ако имате съмнения и искате купете Huawei Y6 ii, защото е на пазара от по-малко време, препоръчваме го, защото прави добри снимки, мощен и работи страхотно. Но ние настояваме, всяка е страхотна покупка.

Популярна тема