Най-продаваните китайски мобилни телефони в Испания

Най-продаваните китайски мобилни телефони в Испания
Най-продаваните китайски мобилни телефони в Испания
Anonim

Обикновено, когато мислим за марки смартфони за търсене Google, големите компании като Samsung или Apple са първите, които идват на ум. Други като Huawei се разрастват и набират позиции и постепенно набират популярност. Китайските марки процъфтяват. Знаете ли кои са най-търсените китайски мобилни телефони?

Ако погледнем данните, публикувани от агенцията SEMrush, най-търсената марка мобилни телефони в Испания през 2016 г. е Samsung На второ място, на значително разстояние еApple Други марки като Sony се класират далеч надолу в списъка за търсене

Ако се придържаме само към тези данни, бихме помислили, че Samsung ще бъде най-продаваният от всички анализирани марки, следван от Apple Реалността разказва друга история. Въпреки че корейският гигант остава номер едно на пазара, той не е друг, а Huawei, който заема второ място в списъка.

снимка
снимка

Това не е единствената изненада в списъка. Още една китайска компания се превръща в откровението на испанския пазар. През 2016 г. най-търсеният мобилен телефон в Google беше Mi5 от Xiaomi.

Най-интересното в този списък е фактът, че Xiaomi не се предлага официално извън Китай. Това показва огромния интерес, предизвикан от марката на испанския пазар. Това несъмнено се представя като чудесна възможност за скорошно стартиране. Хората определено се интересуват и непрекъснато търсят китайски мобилни телефони

Въпреки че най-търсеният е Xiaomi mi5, най-продаваният смартфон, въз основа на данни от SEMrush, в Испания през 2016 Това беше друг модел на китайска марка. Huawei P8 Lite се откроява като категоричен победител и се превърна в най-продавания смартфон на годината.

снимка
снимка

От този списък става ясно, че китайските смартфони са на мода в Испания и че те са тук, за да останат и да завладеят пазара с голямото си разнообразие от модели. Също така, в същото време те се стремят да се противопоставят на по-утвърдени марки като Samsung Въпросът е дали Huawei и Xiaomi ще успеят да се задържат през 2017 г. Изборът от качествени китайски мобилни телефони се увеличава.

Очаквахте ли, че това са най-търсените китайски телефони? Какво мислите за тези резултати? Някой от вас притежава ли вече смартфон Xiaomi или Huawei?

Популярна тема