В какви сандъци идват легендарните карти? - Clash Royale

Съдържание:

В какви сандъци идват легендарните карти? - Clash Royale
В какви сандъци идват легендарните карти? - Clash Royale
Anonim

Не е първият път, когато хората идват на нашия уебсайт, търсейки Светия Граал на легендарните карти на Clash Royale Освен ако няма да платите, за да получите легендарни карти, ние сме ще кажа, че няма такъв Свещен Граал, но е вярно, че следвайки ясни указания, има много повече шансове да получите безплатни легендарни карти.

Хората се чудят кои сандъци могат да получат легендарни карти и има все повече и повече сандъци, където могат да играят, така че е важно да знаете как могат да бъдат получени тези карти и как да увеличите максимално шансовете за да ни докоснат. Имаме някои легендарни, въпреки че в зависимост от това, което играем, можем да получим повече или по-малко.

колко струва легендарният clash royale
колко струва легендарният clash royale

В какви сандъци на Clash Royale могат да се оставят легендарните карти?

Първо, трябва да сме наясно, че Clash Royale следва цикъл от 240 сандъка, в които те се появяват, а не в ред:

  • 180 сребърни сандъци
  • 52 златни сандъка
  • 4 магически сандъка
  • 4 гигантски сандъка

Супер магически, епични и легендарни сандъци не са произволни. Те работят на различен цикъл от нормалните 240 сандъка. За всеки 500 нормални сандъка има гарантиран един от тези, епичен, легендарен и супер магически Тоест, ако сме получили легендарен сандък сега, ще трябва да изчакаме края от цикъла на отваряне 500 сандъка, за да отворите отново нов.

Безплатните сандъци и сандъците с корони не се броят към цикъла от 500 сандъкаИ най-хубавото е, че тези 3 сандъка от различния цикъл могат да заменят един от предишните, следователно могат да заменят магически сандък или дори гигантски сандък. Тези сандъци, в случай на легендарния, ни гарантират легендарен, но легендарна карта може да ви докосне във всеки от сандъците, които отваряте в Clash Royale, дори и в безплатен сандък, въпреки че вероятността е много ниска.

Цикълът сандъци в Clash Royale не се движи, ако имате пълни слотове за сандъци Печеленето или загубата на мачове също не засяга цикъла. Единственото нещо, което влияе на цикъла, е физическото отваряне на сандъци. Циклите сандъци в Clash Royale са гарантирани. След като сте наясно с новия цикъл от карти Clash Royale, със сигурност ще играете повече, за да получите легендарни карти. Ето някои трикове за ускоряване на процеса и получаване на повече легендарни карти.

Популярна тема