Golden Goombas Super Event в Super Mario Run

Съдържание:

Golden Goombas Super Event в Super Mario Run
Golden Goombas Super Event в Super Mario Run
Anonim

Golden Goombas идват в Super Mario Run, новото супер събитие "Golden Goombas" е на път да се появи в играта и много хора не знаят за какво са тези нови врагове.

The Golden Goombas ще бъде достъпен в Super Mario Run от 30 март 2017 г. до 13 април 2017 г. и следователно през този период ще можете да намерите Golden Goombas около световете на Super Mario Run и те ще се държат като другите, но ще имат много различен конкретен цвят.

Супер събитие Golden Gums
Супер събитие Golden Gums

За какво се използват златните Goombas в Super Mario Run?

Тези златни Goombas в играта се използват за печелене на монети и получаване на награди. Новите Goombas ще преминат като другите през световете и можете да ги победите като останалите. Ако все още не сте изпробвали Super Mario Run, налична за Android или iOS, можете да разгледате нашата рецензия тук, за да видите дали това е това, което търсите, или трябва да изберете друга игра.

Всеки път, когато победите или смажете Golden Goomba, това ще ви даде допълнителнимонети за играта. Сякаш допълнителните монети не са достатъчни, ако победите куп златни Goombas, може да се случи нещо още по-добро.

Super Mario Run Android
Super Mario Run Android

Golden Goombas може да ви даде нови награди. Разбира се, Nintendo изяснява, че периодът на наличност на това ново Супер събитие може да се промени по всяко време без предизвестие от компанията.

Не е много смешно, че трябва да го посочите в информацията за събитието, но се оценяваме, че го правите, в случай че ще промените Колко дълго продължават тези златни Goombas последно? Предполагаме, че наличността им също ще зависи донякъде от техния успех и потребителското взаимодействие с играта през следващите няколко дни.

Не забравяйте, че Super Mario Run вече е достъпен за Android безплатно, въпреки че можете да играете само първия свят без плащане, ако искате да продължите да играете, ще трябва да купите цялата игра. Това ново събитие ще бъде достъпно за безплатни и платени играчи.

Популярна тема