Как да четете съобщения във Facebook, без да ви виждат

Съдържание:

Как да четете съобщения във Facebook, без да ви виждат
Как да четете съобщения във Facebook, без да ви виждат
Anonim

Много пъти се чудите как човекът, с когото говорите във Facebook, знае, че сте прочели съобщенията му. Това е така, защото Facebook има разписки за прочетени активирани по подразбиране и не е възможно да ги деактивирате.

Сега има няколко начина, така че когато четете Facebook съобщения в Messenger или във Facebook приложението за компютър съобщението да не излиза като прочетено и да използвате u друга воля зависи от теб. Искате ли да знаете как да четете съобщения във Facebook, без да ви виждат?

Facebook Messenger
Facebook Messenger

Методи за четене на съобщения във Facebook, без те да знаят

Има няколко начина да го направите, два от тях могат да бъдат направени от телефона, а иначе има един за компютър, който ни позволява да го направим, но по още по-професионален начин, нека го направим.

Включете самолетен режим, за да четете съобщения

Ако сте получили съобщения на мобилния си телефон и искате да ги прочетете без никой да разбере, можете да използвате трик, който обикновено работи за всички приложения за съобщения. Този път нямаше да е по-различно.

  • Преди да влезете в Messenger, след като получите съобщенията, включете Самолетен режим.
  • Сега влезте в приложението и прочетете съобщенията, които са пристигнали.
  • След като това стане, излезте от приложението и го затворете.
  • Можете да изключите отново самолетния режим и другият потребител няма да разбере, че сте прочели съобщенията му.

Вярно е, че това е много рутинен трик, но е един от най-добрите за четене на съобщения, без другите да знаят. Вероятно следващият ще ви хареса повече.

Самолетен режим
Самолетен режим

Прочетете съобщенията в известията

Ако използвате Facebook Messenger или Messenger Lite, можете да прочетете съобщенията в известията, но тук трябва да направим интересен момент:

  • Трябва да изключите балончетата на Messenger, ако искате да виждате съобщенията и известията.

В противен случай балончетата ще усложнят всичко и може би е по-добре да се хвърлите в самолетен режим, за да не си усложнявате живота.

Накрая няма да говорим с вас по следния начин, защото вече сме го направили. С това разширение за Google Chrome можем да говорим насаме през Facebook или да блокираме разписки за четене за други потребители.

Както можете да видите, много е лесно да прочетете съобщение във Facebook Messenger, без другият потребител да знае. Трябва ли да правите това много пъти?

Популярна тема