Как да разбера кои приложения имат бета версия на Android?

Съдържание:

Как да разбера кои приложения имат бета версия на Android?
Как да разбера кои приложения имат бета версия на Android?
Anonim

Много пъти инсталираме приложения, но нямаме пробните версии на приложенията, а по-скоро стабилната версия или просто последната, до която сме актуализирали… но, Как да разберем кои приложения имат бета версия на Android? Днес ви казваме с едно фантастично приложение, което ви уведомява.

Това е полезно, за да не се налага да търсите един по един. Защото както знаете, и Facebook, и WhatsApp имат бета версии Просто трябва да вземете телефона си, да влезете в Play Store и да търсите различните приложения, да влезете, да се абонирате за бета версията, изчакайте няколко минути и това е. От този момент винаги ще имате бета версиите, тоест всеки ден или на всеки няколко дни нова версия в тестове и ексклузивно за бета тестериНо ще можете да направите това за много други приложения, за които не знаете, че имат бета програма.

Опитайте Google Търсене бета
Опитайте Google Търсене бета

Разберете кои приложения имат бета версия на Android

Днес ще говорим за приложение, което ви позволява да правите това и повече и което можете да изтеглите от Play Store Това приложение ще ви каже дали приложенията, които сте инсталирали на вашия смартфон има бета версия, така че можем да го тестваме. Ще можете да го срещнете на момента, без да се налага да ги разглеждате един по един.

Но имате нужда от 2 приложения: Tasker и Autotools beta.

Това са стъпките, които трябва да следвате:

  • Изтеглете Find Betas Tasker и го запазете във вътрешната памет на телефона си.
  • Изтеглете приложението Tasker, инсталирайте го и след това деактивирайте режима „новак“или „начинаещ“.
  • Импортирайте скрипта, изтеглен в точка 1.
  • Влезте в Autotools с вашия акаунт в Google.
  • Влезте в настройките на Autotools и влезте.
  • Сега натиснете „Пусни“.

Отсега нататък ще видите списък с всички инсталирани приложения, които имат налична бета версия. Страхотно е без съмнение. Можете да ги изтеглите всички.

Единственият лош момент е, че приложението Tasker струва 2,99 евро. Но си заслужава.

Това е за повечето бета тестери

Ако нямате нищо против да опитате версии, това не е за вас. Но ако не можете да живеете, без да знаете всичко… ще ви хареса да опитате сега. Тъй като можете не само да бъдете бета тестер на приложения като WhatsApp или Facebook, но и на каквото пожелаете. Със сигурност можете да помогнете на разработчиците и да откриете нови неща преди всеки друг.

Опитвали ли сте го? Какво мислите?

Популярна тема