Коригирайте цветовата температура на снимките с Google Photos стъпка по стъпка

Съдържание:

Коригирайте цветовата температура на снимките с Google Photos стъпка по стъпка
Коригирайте цветовата температура на снимките с Google Photos стъпка по стъпка
Anonim

В момента Google Photos е едно от най-добрите приложения за Android в света на фотографията. Само преди няколко дни Google добави нова функция към приложението, за да можем да коригираме цветовата температура на нашите изображения за секунди.

Всъщност това не е 100% нова опция, защото досега можехме да го правим, като регулираме наситеността, контраста на бялото, осветлението и т.н. Правенето на всичко това обаче не беше лесно за тези, които не бяха запознати със света на фотографията.

Google Снимки
Google Снимки

Сега, за щастие, Google Photos го прави автоматично вместо нас. Тук обясняваме стъпка по стъпка как да коригирате цветовата температура на снимки с Google Photos стъпка по стъпка.

Коригирайте цвета на снимките с Google Photos

Понякога, когато правим снимка, е трудно да я направим перфектна. Ако околната светлина е твърде студена, изображението ще придобие синкав оттенък; докато ако е прекалено топло, ще го видим с оранжеви тонове. Сега, благодарение на Google Photos, можем да го коригираме с едно докосване; По-долу обясняваме стъпка по стъпка как да го направите.

  1. Първата стъпка е да отворим изображението, което искаме да редактираме в Google Photos и да изберем опцията «Редактиране».
  2. След това трябва да натиснем първата от появилите се икони. Лесно се разпознава, защото има форма на правоъгълник с две звезди вътре; един в центъра и един в горния десен ъгъл.
  3. Автоматично ще видим серия от филтри, които можем да добавим към нашето изображение. Е, трябва да кликнем върху опцията «Auto»; по този начин цветовата температура на нашата снимка се коригира автоматично.
  4. Ако корекцията не ни е достатъчна и все пак искаме да подобрим още повече цветовата температура на изображението, можем да използваме централната икона с хоризонталните линии; така че можем да регулираме наситеността и контраста на снимката.

Лесно, нали?

Популярна тема