Fossil Q Venture и Q Explorist с Android Wear

Съдържание:

Fossil Q Venture и Q Explorist с Android Wear
Fossil Q Venture и Q Explorist с Android Wear
Anonim

Чували ли сте за новите Fossil Q Venture и Q Explorist, работещи с Android Wear? Бяхме изумени да видим колко красиви са тези два смарт часовника, защото истината е, че те не само ще бъдат добри и мощни смарт часовници с Android Wear, но и на външен вид ще вземат десет, защото ги обичаме.

Изглежда много добре какво е новото от Fossil що се отнася до Android Wear. Те бяха обявени на изложението Baselworld. Без съмнение те събудиха много очаквания, но засега имаме малко подробности.

android-wear-2-0
android-wear-2-0

Fossil Q Venture и Q Explorist с Android Wear

Това, което знаем засега е, че тези момчета официално са направили и работят върху два нови смарт часовника за потребители: Q Venture и Q Explorist.

Можем да видим въз основа на снимките, че са различни. Единият е по-тънък от другия, но и двата ще се доставят с Android Wear 2.0 Можем да кажем, че единият е по-скоро за момче, а другият по-скоро за момиче, защото единият също е по-голям от другият и Те следват много различни линии. Аз лично харесвам този вдясно.

Най-добрата новина е, че идват с Android Wear 2.0

Засега имаме още малко данни освен външния вид и работата му, което е много добра новина, защото за продажба най-важното нещо сега е да имате Android Wear 2.0 и да го направите красив. Останалото го имаме от години и все още не ни е привлякло.

Обърнете внимание и на Digital Crown за лесна навигация. Имаме кръг, който използва добре екрана отгоре и отдолу, което изобщо не е лошо. Дизайнът и цветовете ни харесват, ще видим дали са сменяеми презрамки. Това, което знаем за сега, е това, което виждаме, а кръглият екран е хит.

Какво ще кажете за цената и пускането на Q Venture и Q Explorist?

Вярвате или не, имаме тези данни. Fossil Q Venture и Q Explorist се очаква да бъдат пуснати в продажба през есента на 2017 г.. Цената може да бъде между $255 и $275 , в зависимост от избрания модел и цвят.

Цената е страхотна и са сладки…изглеждат, че ще станат хит. Какво мислите?

Популярна тема