3 най-добри тестета с бандита от Clash Royale

Съдържание:

3 най-добри тестета с бандита от Clash Royale
3 най-добри тестета с бандита от Clash Royale
Anonim

Взехте ли бандита от Clash Royale да го купите в магазина или в сандък? Първо поздравления, защото тази карта е много силна, но също така трябва да знаете как да я играете. Затова ще говорим за 3 най-добри тестета с бандита от Clash Royale.

Говорихме за 3 добри тестета преди дни, когато се появи, но сега ще видим най-добрите, които видяхме през последната седмица и които можете да опитате, за да видите дали работят за вас. Ние го направихме и те са луксозни.

Легендарният Bandit Clash Royale
Легендарният Bandit Clash Royale

3 най-добри тестета с бандита от Clash Royale

Това е нашият списък с 3-те най-добри тестета с бандита от Clash Royale:

  • Колода 1: Скелети, Бандит, Електро магьосник, Събирач, Голем, Светкавица, Мега миньони и стрели. Мощна и типична колода в момента с голема и светкавицата. Най-доброто от къщата, но с бандит за защита и нападение в лукс. Най-доброто тесте в целия този списък досега.
  • Колода 2: Бандит, Скелетна армия, Електро магьосник, Огнена топка, Елитни варвари, Адска кула, Шок, Ездач на свине. Това тесте е малко противоположно на предишното, сега имаме елита и монтираните варвари. Те са бомбата.
  • Колода 3: Shock, Ice Golem, Tombstone, Mega Minion, Montapuecos, Poison, Bandit и Electro Wizard. Както можете да видите, тази комбинация от електромагьосник и бандит се използва в почти всички тестета, където е бандитът, така че веднага е безопасен залог. Тази колода е идеална, ако искате montapuercos и малък еликсир, тя е луксозна и лесна.

Ще се справите чудесно с всяко от тези 3 тестета. Те са лесни за използване: за фенове на ездачи на свине, фенове на големи или елитни варвари. Всички печелят.

За да работят за вас: тренирайте и внимавайте с нивото на картите

Както винаги ви казваме, ако искате тези 3 най-добри тестета с бандита от Clash Royale да работят за вас, трябва да тренирате много с някое от тези тестета и вдигнете правилно картите и не използвайте карти, които не са вдигани от месеци.

Кой предпочитате? Препоръчвате ли други?

Популярна тема