Как да изтриете автоматично снимки от WhatsApp

Съдържание:

Как да изтриете автоматично снимки от WhatsApp
Как да изтриете автоматично снимки от WhatsApp
Anonim

Въз основа на факта, че всички имаме инсталиран WhatsApp на нашите смартфони, понякога не сме наясно с нещо. Броят на разговорите, които водим ежедневно с различни приятели, семейство, групи или работа, оставя своя отпечатък. Просто разгледайте нашата галерия с изображения, за да се убедите сами.

Обемът на аудио файловете, видеоклиповете и снимките, които съхраняваме почти без да го осъзнаваме, е огромен И разбира се, нашите устройства се насищат, понякога с „цифров боклук“. Или от мързел, или от мързел, рядко отиваме в папката с изображения, за да я изчистим. И това се отразява на наличния капацитет за съхранение на нашите смартфони. Затова днес ще видим как да изтриваме автоматично снимки в WhatsApp

снимка
снимка

Освободете място, като изтриете снимки в WhatsApp

Това, което трябва да направим, за да запазим възможно най-много памет в телефоните си, е да изтриваме рутинно този тип неизползваеми снимки. Файлове и снимки, които освен че не са полезни за нас , ограничават капацитета за съхранение и забавят скоростта на устройството.

Но истината е, че възнамеряваме да „почистим“този тип файлове само когато видим предупреждения за липса на свободно място на телефона. И за да не ни се случи това неочаквано в най-лошия момент, днес предлагаме приложение, което ще направи това автоматично и бързо.

Magic Cleaner

Това приложение прави за миг това, което може да ни отнеме часове. Използвайки разширено разпознаване на изображения, той анализира тези, които могат да бъдат „изтриваеми“. Magic Cleaner извършва анализ, който ще отнеме в зависимост от броя изображения, които сме съхранили. Бързо и на блокове от до петстотин снимки.

След анализа приложението ни показва изображенията, организирани в различни категории Мемове, рисунки, екранни снимки, между другото, за да решим какво да изтрием наведнъж. Погледнете бързо, за да видите дали има изображения, които си струва да запазите, и премахнете неизползваемите файлове.

Препоръчително е от време на време да правим резервни копия на нашите устройства. Те се използват за освобождаване на място и запазване на важни снимки на вашия компютър. Но ако използваме и това приложение често нашите смартфони ще могат да осигурят максимална производителност по всяко време.

Изтеглете безплатно Magic Cleaner за Android

Ако вашият смартфон се забави или ако паметта е на път да се срине, не чакайте повече. Изтеглете Magic Cleaner и възстановете скоростта и капацитета за съхранение бързо и лесно.

С това приложение можете да изтривате автоматично снимки от WhatsApp. Свърши ли работа при вас?

Популярна тема