Купете Xiaomi Redmi Note 4 от Tomtop

Съдържание:

Купете Xiaomi Redmi Note 4 от Tomtop
Купете Xiaomi Redmi Note 4 от Tomtop
Anonim

Днес имаме късмет, надеждният китайски магазин Tomtop пусна за продажба два продукта на марката Xiaomi, които харесваме. Вчера Tomtop ни изненада със страхотна флаш оферта за Xiaomi Mi5s Plus, която не можете да пропуснете, а днес пристигат две много интересни нови оферти.

В този случай както Xiaomi Redmi Note 4 е на флаш оферта, за ограничен период от време, така и Xiaomi Amazfit е пуснат в продажба с купон за включена отстъпка, която ви позволява да спестите 7 долара. Ние анализирахме и двата продукта на нашия уебсайт и можем да признаем, че са изключителни. На каква цена ще ги намерим?

Xiaomi Redmi Note 4 TomTop
Xiaomi Redmi Note 4 TomTop

Xiaomi Redmi Note 4 за 168 евро

В най-елегантната му версия, версията на цвят черен можете да закупите Xiaomi Redmi Note 4 само за 168 евро.

Ако все още не сте видели какъв е този телефон или как работи, ви каним да видите прегледа на Xiaomi Redmi Note 4, който направихме на нашия уебсайт, за да можете да видите, че това е страхотно устройство и с най-високото съотношение качество/цена на пазара.

5,5-инчов FullHD екран, голяма 4100 mAh батерия, 13 MP камера и метален корпус, нищо не му липсва. Със сигурност не бихме го оставили да се измъкне на тази цена.

Xiaomi Amazfit за 125 евро с отстъпка от 7 $

Xiaomi Amazfit Tom Top
Xiaomi Amazfit Tom Top

Ако искате един от онези умни часовници, които няма да изтощават батерията след 3 дни, имате няколко възможности, но една от тях е Xiaomi AmazfitПреди няколко дни ви научихме как да конфигурирате Xiaomi Amazfit и да го поставите на език, така че да го разбирате, след като това стане, той е най-добрият смарт часовник на пазара и можете да правите каквото си поискате с него.йени

Както можете да видите първите впечатления от Amazfit, този смарт часовник е един от най-завършените, има GPS, сензор за импулс, батерия, която издържа до 11 днии всичко, което можете да си представите, че един смарт часовник трябва да притежава. Това със сигурност е страхотен часовник и сега, с купона за отстъпка, можете да спестите допълнителни 7 долара и да го получите на цена от около 118 евро, изгодна сделка. Харесва ли ви?

Популярна тема