Xiaomi Mi6 и Xiaomi Mi6 Plus цена

Съдържание:

Xiaomi Mi6 и Xiaomi Mi6 Plus цена
Xiaomi Mi6 и Xiaomi Mi6 Plus цена
Anonim

Хората смятат, че Xiaomi има по-евтини телефони от конкуренцията и това донякъде е вярно. Сега, ако Xiaomi трябваше да плаща всички такси и данъци, които другите марки плащат, за да продават в Европа, е вероятно другите марки да не са по-малко конкурентни от тях.

Разбира се, днес Xiaomi продължава да си играе с предимствата и изглежда, че Xiaomi няма да повиши цената на двата си нови телефона: Xiaomi Mi6 и Xiaomi Mi6 Plus Тези терминали все още не са пуснати на пазара, но версиите, които ще бъдат налични, и техните цени вече са изтекли в мрежата, въпреки че те са цените за промяна, което означава, че окончателните версии ще струват повече.

Цена на Xiaomi Mi6
Цена на Xiaomi Mi6

Цени на Xiaomi Mi6 и Xiaomi Mi6 Plus

Началните цени на Xiaomi Mi6 и Xiaomi Mi6 Plus ще следват в съответствие с тези на Xiaomi Mi5, Xiaomi Mi5s и Xiaomi Mi5 Plus на тяхната начална цена. Началната му цена ще ни помогне да добием представа колко ще струва.

Цени и версии на Xiaomi Mi6

  • 270 евро – Xiaomi Mi6 с 4 GB RAM и 32 GB памет.
  • 310 евро – Xiaomi Mi6 с 4 GB RAM и 64 GB памет.
  • 365 евро – Xiaomi Mi6 с 4 GB RAM и 128 GB памет.

Цени и версии на Xiaomi Mi6 Plus

  • 350 евро – Xiaomi Mi6 Plus с 4 GB RAM и 64 GB памет.
  • 405 евро – Xiaomi Mi6 Plus с 6 GB RAM и 128 GB памет.
  • 470 евро – Xiaomi Mi6 Plus с 8 GB RAM и 256 GB памет.

Както виждаме, Xiaomi Mi6 Plus ще има по-висока цена, но също така е вярно, че версиите му ще започват с повече GB и повече място за съхранение, като със сигурност ще имат някои допълнителни функции, които го правят по-скъп.

Да, изглежда, че най-накрая ще видим новия Xiaomi Mi6 с висококачествена двойна задна камера и дори с Qualcomm Snapdragon 835 в някои от версиите му, въпреки че те могат да се видят някои миксове с помощта на новия Surge S1, MediaTek Helio X30 или дори вече известния Qualcomm Snapdragon 821, който все още ще създава много проблеми в новия LG G6.

За да изчисля крайната цена, бих добавил около 20% към тази цена, което оставя начална цена от около 330 евро и крайна цена от 560 евро, която вероятно не не отидете твърде далеч от марката, въпреки че е вероятно още да трябва да се добавят във вашата версия.

Популярна тема