Най-добрите приложения за редактиране на снимки в Instagram

Съдържание:

Най-добрите приложения за редактиране на снимки в Instagram
Най-добрите приложения за редактиране на снимки в Instagram
Anonim

Социалните мрежи вече са част от живота ни. Ние се свързваме с тях ежедневно, за да видим какво искат да споделят нашите приятели. Или светът да види как се чувстваме днес. Нашите социални профили разкриват голяма част от нашата личност. Хобита, вкусове, приятелства.

Кой няма акаунт в социалната мрежа в днешно време? Въпреки че доскоро това беше въпрос на най-младите, малко по малко други поколения навлизат в по-възрастните. И въпреки че продължават да имат голям брой недоброжелатели, това означава, че броят на потребителите не спира да расте и расте.

Извлечете максимума от вашите снимки за Instagram

Има социална мрежа, която се отличава с важността, която придава на фотографията. Instagram днес е сред големите три. И това е благодарение на неговия уникален начин за споделяне на статуса на всеки потребител въз основа, особено на снимки. Instagram накара любителите на фотографията да предават своята креативност чрез него.

В момента Instagram има повече от половин милиард потребители, които качват повече от шестдесет милиона снимки всеки ден Професионални фотографи и художници, показващи работата си на света. Или тийнейджъри, които снимат всяка минута от живота си. В Instagram има място за всеки.

Но ако искате да се откроите от тълпата. Ако искате вашите снимки да са различни от останалите. Или ако искате да добавите малко качество към вашите снимки, за да имате максимално възможно въздействие, ние ви помагаме да го постигнете. Всеки със смартфон в ръцете си може да бъде потенциален фотограф, но ако не искате да правите снимки като останалите, прочетете нататък.

Днес ще препоръчаме някои приложения, така че снимките ви да изглеждат по-добре от всякога в най-фотогеничната социална мрежа. Избрахме за вас някои приложения, които ще накарат вашите публикации да блестят със собствена светлина. Надяваме се, че ви харесват.

Приложения за подобряване на акаунта ви в Instagram

Оформление

оформление
оформление

Редактиране и смесете избраните от вас снимки, за да създадете най-оригиналните колажи. Създайте комбинация с до девет от любимите си снимки. Приложение разработено от същия екип на Instagram.

Сред многото опции и помощни програми, които има това приложение, можем да създаваме персонализирани дизайни. Направете колаж с до 9 различни снимки, за да създадете своите шедьоври. Уловете моменти с помощта на серия от снимки. Изтеглете приложението и започнете да го използвате незабавно, без да са необходими тромави регистрации.

Prism

Призма
Призма

Едно от най-оригиналните приложения за ретуширане на снимки, които можем да намерим в Play Store. Уникален стил, който няма да намерите в други приложения. Prisma надхвърля ретуширането, тя придава индивидуалност и отличителност на вашите снимки.

Наистина оригинални филтри, които ще покажат снимките ви така, както не сте ги виждали досега. Придайте на красива моментна снимка подобрена версия, като приложите визията на артисти като Munch. Едно от най-ценените приложения сред любителите и професионалистите във фотографията.

Бумеранг

Бумеранг
Бумеранг

Приложение също е много модерно. Бумерангът оживява улова ви. Чрез многократно заснемане на десет снимки ще можете да направите много забавно видео в стил GIF. Запазете или споделете незабавно в акаунта си.

Още едно приложение, създадено от разработчиците на Instagram, което ще накара вашите социални профили да имат цвят и движение. Софтуерът обединява вашите снимки заедно, създавайки кратък видеоклип, който се връща назад и напред с много хубави резултати.

Повторна публикация

Въпреки че Instagram е социалната мрежа за фотография, понякога просто искаме да споделяме публикации от хора, които следваме. Случва се понякога да се чувстваме толкова идентифицирани с други публикации, че искаме да ги „направим наши“.

Repost на Instagram позволява (както подсказва името му) «repost» снимки или видеоклипове на други потребители, но посочвайки кой е оригиналният автор. Ако някой от вашите известни хора е публикувал снимка, която харесвате с Repost, можете да я изпратите на всичките си приятели.

Snapseed

Snapseed
Snapseed

Това приложение винаги трябва да присъства във всяка компилация, която има отношение към фотографията. Редактор на снимки от най-пълния, който можем да намерим в магазина за приложения на Google.

Инструменти за ретуширане, филтри, четки и много други. Опциите, които ни предлага са толкова много, че можете да направите много различни версии на една и съща снимка. Автоматичното подобряване регулира наситеността и цветовете за зашеметяващи резултати.

Също така поддържа RAW формати за лесно редактиране. Ще можете да регулирате баланса на бялото и дори перспективата за заснемане или подчертаване на повърхностни структури. Много възможности за редактиране с най-високо качество.

Ако искате акаунтът ви в Instagram да бъде обект на завист от всички, вече знаете. Придаването на нотка оригиналност на вашите публикации ще ви привлече повече внимание и повече последователи. И като използвате някои от тези приложения, вашите социални профили ще получат определено качество.

Използвате ли вече някои от тези приложения?. Използвате ли някои, които не сме посочили? Ако смятате, че в тази малка селекция нещо липсва, не се колебайте да ни кажете кое. И ако използвате някой от тях, кажете ни как върви.

Популярна тема