Нов трик за игра на Pokémon GO, дори ако шофирате

Съдържание:

Нов трик за игра на Pokémon GO, дори ако шофирате
Нов трик за игра на Pokémon GO, дори ако шофирате
Anonim

Момчетата от Niantic точно вчера обявиха ново събитие… събитие или воден фестивал в Pokémon GO Както винаги се случва, тези събития разширяват, например, възможността за получаване на повече Покемон. В този случай ще имаме повече опции за получаване на воден Pokémon, така че без съмнение сме изправени пред уникален момент, от който трябва да се възползваме.

Как мога да му се насладя? Всичко, което трябва да направите, е да актуализирате играта до най-новата й версия, която вече е изискване, за да играете. След като го направите, можете да се потопите в това ново приключение от момчетата от Niantic. Разказахме ви всичко от тази статия, но днес ще говорим за трик, за да хванете Pokéstops, дори ако шофирате

Водно събитие Pokémon GO
Водно събитие Pokémon GO

Pokémon GO: Воден фестивал + нов трик за улавяне на Pokémon

Този воден фестивал в Pokémon GO започна на март 22 от 20:00 ч. (GMT) и ще бъде достъпен до 20:00 ч. на 29 този мартТова е за ограничено време Това събитие, следователно, в световен мащаб, ще ви позволи да получите най-добрия воден покемон от всички… Magikarp, Squirtle, TotodileТова са някои от най-добрите водни покемони, които можете да хванете в момента:

Какви водни покемони ще намерим тези дни?

Момчетата от Niantic сами изброиха имената на покемоните, които можем да получим тези дни, особено те са Magikarp, Squirtle, Totodile и LaprasСтрахотно е, защото ще можете да заснемете повече от всякога, така че не можете да пропуснете този фестивал за нищо на света.

  • Ще можете да хващате повече водни покемони по-често.

Досега можехме да ги хващаме, но не толкова често, колкото сега (гарантирано). Но за да се насладите повече и да го направите бързо, ще ви трябва следното:

Не пропускайте най-новия трик на Pokémon GO

Но за да се наслаждавате повече на това, не можете да пропуснете този трик. Тъй като много потребители са намерили начина да заснемат Pokémon, докато карат велосипед или кола Потребител на Reddit твърди, че е открил трик за заобикаляне на ограниченията за скорост на шофиране в играта:йени

Това, което този човек е доказал е, че ако отворите и затворите играта близо до PokéStops, няма значение колко бързо шофирате, защото ще можете да вземете плячката. Това е добра техника за заснемане на повече в наши дни.

Популярна тема