Премахване на известието на WhatsApp Web, когато то не се премахне само

Съдържание:

Премахване на известието на WhatsApp Web, когато то не се премахне само
Премахване на известието на WhatsApp Web, когато то не се премахне само
Anonim

Когато използваме WhatsApp Web на екрана на мобилния си телефон, където се появява ново известие. Това е известието за използване на WhatsApp Web и има много смисъл, премахването на известието е възможно, но това означава намаляване на сигурността ни.

Използва се известието от WhatsApp, така че ако някой ни открадне достъпа до WhatsApp, да имаме доказателство, че той е онлайн и по този начин можем да избегнем и затворим разделите на WhatsApp Мрежата е отворена на други географски ширини. Проблемът идва, когато затворим WhatsApp Web и известието все още е активно.

Изтрийте известието WhatsApp Web
Изтрийте известието WhatsApp Web

Как да премахнем известието WhatsApp Web, когато не го използваме?

Изтриването на известието е лесно, но трябва да знаете, че то трябва да се изтрие, само известието в WhatsApp Web остава активно, защото някои версии на Android имат грешки и отнема време за изтриване известие.

Тук обясняваме как да премахнете напълно известието от WhatsApp Web, така че да не се появява повече, но днес ще ви покажем малък трик, за да го премахнете незабавнои вижте дали най-накрая някой използва WhatsApp Web и ние не откриваме или напротив просто не е затворен.

Когато известието не е премахнато, трябва само да:

Изключете и включете отново WiFi и данни

Можем да активираме или деактивираме това, което сме активирали за свързване към мрежата и по този начин известието изчезва веднага, ако всичко е правилно. Това ни помага да видим, че това е просто грешка в WhatsApp и че никой не използва нашия WhatsApp на своя компютър или в интернет.

Простото деактивиране на връзката, с която се свързваме с интернет за момент, е достатъчно, за да изчезне WhatsApp Web известието и да не се появява отново, докато не започнем отново, влезте отново услугата.

Както виждаме, известието ще изчезне незабавно, ако всичко е правилно и няма да се появи отново по магически път, ще се появи само ако отворим отново WhatsApp. В много версии на Android отнема време, за да изчезне, а в други не изчезва, ако не приложим този малък трик, ето защо е необходимо да го знаем, много пъти досадно е да имаш известие, ако нищо не се случи.

Популярна тема