Super Mario Run 2.0.0 получава нови герои и съдържание

Съдържание:

Super Mario Run 2.0.0 получава нови герои и съдържание
Super Mario Run 2.0.0 получава нови герои и съдържание
Anonim

Nintendo спази крайните срокове като светкавица, вчера, правилно, пусна новия Super Mario Run за Android, както беше обещано. Nintendo обикновено спазва обещанията си, но трябва да признаем, че Super Mario Run е малко късно в Google Play, хората почти са забравили за него.

Super Mario Run ви позволява да играете първите 3 етапа безплатно, но трябва да платите, за да продължите да играете. Сега Nintendo каза, че няма да пусне ново съдържание за Super Mario Run, но избра да актуализира версията на iOS с нови герои, нови сгради и по-голям урок, но това не е достатъчно за хората да играете отново, не се заблуждавайте в Япония.

new-characters-super-mario-run
new-characters-super-mario-run

Super Mario Run добавя нови герои, нови сгради и по-пълен урок

Тези нови герои звучат страхотно, но в действителност тези нови герои са едни от тях, които можете да избирате между четири различни цвята. Новият Yoshi вече ще се предлага в различни цветове.

Разбира се, когато играете в Toad Rally с един от четирите цвята, това, което ще направите, е да получите повече Toads от същия цвят, с който играете. Това е начин да печелите жаби с определен цвят.

Nintendo също отключи нов безплатен етап, ще можете да играете Bowser's Challenge, ако отключите свят 1-4 и следователно имате нов етап, както можете да видите, повече от достатъчна причина да опитате играта отново… Бихте ли я инсталирали отново за фаза?

super-mario-run-android
super-mario-run-android

В допълнение към това Nintendo също се възползва от възможността да добави нови сгради в предстоящо събитие Да, ще има нови сгради в Super Mario Run и на всичкото отгоре сега жабите от Toad Rally ще бъдат разпръснати много по-добре, за да можем да вземем всички предмети от кралството, от които се нуждаем, за да го построим.

Що се отнася до новостите, ако ви се струват малко (ироничният режим е активиран), можете да вземете по-лесно и билети за Toda Rally. И да, ако сте играли известно време, можете също да видите новия урок, който получи подобрения, така че да знаете как да го направите по-добре… За да играете 4 фази, едва ли ще сгрешитес бутоните…

Популярна тема