Super Mario Run не работи на Android - Решение

Съдържание:

Super Mario Run не работи на Android - Решение
Super Mario Run не работи на Android - Решение
Anonim

Nintendo достави навреме, Super Mario Run вече е достъпен за Android, но много от потребителите, които ще го инсталират, ще имат голям проблем, Super Mario Run не работи на много мобилни телефони с Android.

В някои случаи играта не стартира, в други случаи дава грешка, в други случаи стартира, но на екрана за зареждане се връща в главното меню на телефона. Проблемът? Проблемът е, че DRM на Super Mario Run за Android е толкова агресивен, че ще се случи като с Pokémon Go, няма да работи на хиляди мобилни телефони. Мнозина няма да могат да изтеглят APK на Super Mario Run от Google Play и ще го изтеглят от тук, но истината е, че в някои случаи флейтата ще звучи, а в други случаи няма да работи.

Super Mario Run Android
Super Mario Run Android

Защо Super Mario Run не работи на много мобилни телефони?

Някои сертифицирани от Google телефони също може да страдат от това, но идеята е, че Nintendo не иска телефон с модифициран ROM или персонализиран ROM за достъп до играта.

В тези ROM има не само CyanogenMod или Lineage OS, те също включват ROM като Xiaomi ROM или ROM на други китайски мобилни марки, които използват услугите на Google Играйте в неоторизиран начин. В нашия случай вече сме изпробвали Super Mario Run на мобилен телефон Xiaomi без успех, играта стартира и започва да се зарежда, но неочаквано се затваря, въпреки че сме я изтеглили от Google Play.

Няма root в Super Mario Run

Няма руутнати ROM и всякакъв вид от тези ROM също ще се поддържа, това означава, че много пъти някои китайски марки телефони остават без възможност да стартират играта. Super Mario Run е постоянно свързан с интернет, за да може да играе и следователно не можем да използваме играта без интернет и това трябва да се вземе предвид, защото използва много данни.

Решението е очевидно, ако имате руутнат телефон, поставете стандартния ROM, ако имате телефон с персонализиран ROM, поставете стандартния ROM и ако имате mobile без услуги на Google няма да работи за инсталиране на Open GApps, това не е достатъчно, в този случай ще останете без игра, каквото и да се случи. В Global ROM на Xiaomi Redmi Note 4X, например, работи добре, тъй като този Global ROM предоставя услуги на Google Play, въпреки че не знаем колко е официален…

Популярна тема