Как да хванете Gyarados в Pokémon Go

Съдържание:

Как да хванете Gyarados в Pokémon Go
Как да хванете Gyarados в Pokémon Go
Anonim

След няколко седмици на затишие, с почти никакви новини за играта Pokemon Go, Niantic днес обяви ново събитие, което ще се фокусира върху Pokemon от воден тип. "Водният фестивал", както го нарече компанията, ще позволи на играчи по целия свят да се срещнат с повече водни същества в играта.

Не знаем какво е извинението за това събитие, но каквато и да е причината, никога не боли да намерите нови покемони. Без съмнение, страхотна възможност за всички хора, които не живеят близо до езеро или плаж, да намерят Покемон от воден тип.

Какви са стимулите на Водния фестивал?

  • Увеличен шанс за намиране на Magikarp, Squirtle, Totodile и техните еволюции по целия свят, дори и на сухи места.
  • Увеличен шанс за намиране на същества от воден тип Johto и Lapras на места, където Pokémon от воден тип се появяват най-често: около езера, реки или плажове.
  • Нов артикул от гардероба на Avatar: Шапка Magikarp.
игра pokemon go
игра pokemon go

Колко време е събитието Pokemon Go?

„Водният празник“започна днес в 13:00 и завършва на следващия 29 март в 16:00.

Нова актуализация на Pokemon Go за iOS и Android

Имаме и други новини, които да ви дадем освен „Водния фестивал“. Niantic току-що пусна нова актуализация за Pokémon Go на iOS и Android.

Мнозина смятат, че това е отчаяна мярка на Niantic да накара много потребители да се свържат отново с играта. Нека не забравяме, че Pokemon Go предизвика доста вълнение миналото лято, счупвайки всички рекорди за брой потребители и изтегляния, известни дотогава; но колкото и бързо да дойде, то изчезна.

Какво мислите за “Водния фестивал” в Pokemon Go? Намерихте ли герои от типа вода? Можете да ни разкажете всичко за това в коментарите!

Популярна тема