Nintendo искаше да пусне Switch с Android

Съдържание:

Nintendo искаше да пусне Switch с Android
Nintendo искаше да пусне Switch с Android
Anonim

Nintendo Switch има впечатляващ успех, но истината е, че ако погледнем назад, виждаме отново слуховете, че Nintendo иска да пусне конзола с Android, но това е никога не се е случвало.

Сега, месеци след официалното представяне, президентът на Cyanogen Inc. разкрива подробности, които говорят за плановете на компанията. Nintendo искаше да изгради Switch с Android и Cyanogen щеше да бъде компанията, която да помогне за разработването на ROM, който така и не излезе на пазара.

купете nintendo switch
купете nintendo switch

Защо Nintendo Switch не получи Android?

Както винаги много от проектите остават в процес на подготовка, но според McMaster Nintendo попита Cyanogen Inc. дали биха се заинтересували да създадат версия на Android за лаптоп и изглежда, че този лаптоп ще бъде Nintendo Switch.

McMaster изглежда не ви благодари, че сте създали Android за таблет и смяташе, че ще го направи само ако това ново устройство се сгъва Това да, изглежда, че Android за Nintendo трябва да е много способен, но ще направи възможно лесното адаптиране на мобилни приложения и игри.

McMaster съжалява, щеше ли това да е спасението на Cyanogen?

Както много от нас знаят, Cyanogen Inc. вече не съществува и компанията вече се нарича Andrasta. Имайте предвид, че Mc Master вече изглежда готов да изгради операционната система от Switch версия 2, но вероятно ще го направи малко късно.

Сега, въпреки че Nintendo's Switch работи със собствена операционна система, се смята, че персонализираното ядро на Switch има много части от Android вътре в него и че те са вдъхновени от операцията с отворен код система за създаване на това, което сега познаваме като вътрешен софтуер на Switch.

Cyanogen е компанията, която започна разработването на CyanogenMod и сега се превърна в Lineage OS. Cyanogen е компания, която е много отдадена на разработването на софтуер, но сега, след като изчезна, е вероятно Andrasta да поеме проектите, които Cyanogen започна и не завърши.

Популярна тема