Купете Leagoo M8: Евтин китайски мобилен телефон с голям екран за 66 евро

Съдържание:

Купете Leagoo M8: Евтин китайски мобилен телефон с голям екран за 66 евро
Купете Leagoo M8: Евтин китайски мобилен телефон с голям екран за 66 евро
Anonim

Хората смятат, че за да имате платежоспособен мобилен телефон, който може да работи добре и да не бъде последван от класическото известие за недостатъчно място на Android, е необходимо да похарчите много пари, но това е, защото те не знаят Китайска маркаLeagoo.

Преди малко анализирахме Leagoo M5 и сега открихме Leagoo M8 в продажба само за 66 евро, много евтин китайски мобилен телефон с голям екран, който ще ни служи идеален за ежедневна употреба. Мога само да кажа за Leagoo M5, че това е мобилният телефон, който купих за моя 16-годишен брат и той го използва от почти година и го харесва. Leagoo M5, подобно на M8, са телефони с добър екран и много бързи в ежедневието, които благодарение на техните спецификации, по-добри от конкуренцията за тези цени, не губят мощност при ежедневни задачи. Ако искате Leagoo M8 само за 66 евро, просто трябва да кликнете тук или върху изображението. В края на статията ви оставяме купона, така че да остане само на 66 евро.

Оферта на Leagoo M8
Оферта на Leagoo M8

Leagoo M8: Може ли страхотен мобилен телефон да струва само 66 евро?

Да, благодарение на Igogo намерихме тази флаш оферта за Leagoo M8 на смешна цена и истината е, че ни харесва. Спецификациите са както следва:

  • 5,7-инчов екран с HD резолюция (1280 x 720 пиксела) със защита против надраскване Gorilla Glass 4 и 2.5D покритие за добро покритие. Екранът изглежда много добре.
  • MediaTek MTK6580 4-ядрен 1,3 GHz процесор.
  • RAM памет от 2 GB и място за съхранение от 16 GB, което кара мобилния телефон да не поставя класическото „Недостатъчно място в Android“, което обикновено показват евтините мобилни телефони.
  • 13 MP задна камера с двойна светкавица и 8 MP предна камера, те не са млечни, но са добри за правене на перфектни дневни снимки.
  • Двойна SIM карта, GPS, сензор за близост, сензор за околна светлина, G-сензор, Bluetooth 4.0 и 2G мрежа и мрежа 3G (съвместим с Испания).
  • Голяма батерия от 3500 mAh и поддържаща microSD карта. Мобилен звяр.

Мобилният телефон е идеален за игра на Pokémon Go и извършване на всякакви ежедневни задачи като игра на Clash Royale, гледане на Facebook, използване на WhatsApp и всичко, за което се сетите, има достатъчно мощност, за се движат много добре без проблем и интерфейсът, който работи с Android 6.0 Marshmallow, работи наистина добре.

Наистина, този път не препоръчваме Leagoo, защото смятаме, че е евтин мобилен телефон, а защото те наистина са много евтини мобилни телефони, които работят много добре Имаме недостатъка че нямаме 4G, но това не е важно. В 90% от случаите, когато скоростта на 3G е повече от бърза за каквото и да било, повечето 4G мрежи дори не достигат теоретичните стойности, предлагани от текущото 3G.

Ние гарантираме, че Leagoo M8 е мобилен телефон, който работи наистина добре

Ако искате голям и евтин мобилен телефон за вашия дядо, за вас, защото обичате да гледате видеоклипове на цял екран, или за вашето дете, защото не искате да харчите много, това е мобилният ти телефон. В допълнение към това, той интегрира висококачествен звуков чип и много добър дизайн, добавен към четец на пръстови отпечатъци само за 66 евро. Можете ли да поискате повече за по-малко? Невъзможно е. Използвайте купона IGleagoom8 , за да го получите на тази цена.

Популярна тема