5 Приложения на Google, които изразходват много батерия на Android

Съдържание:

5 Приложения на Google, които изразходват много батерия на Android
5 Приложения на Google, които изразходват много батерия на Android
Anonim

Android нямаше да е нищо без Google (или може би щеше да бъде), но това, което е ясно е, че точно както Google помага за засилване на Android, той също го забавя и освен че прави така че от гледна точка на бюрокрацията също не е мързеливо вътрешно.

Приложенията за Android на Google са бъркотия и всъщност Google е една от компаниите, които имат най-много проблеми с приложенията за Android. Телефоните стават все по-скъпи и въпреки факта, че услугите на Google стават все по-оптимизирани, в крайна сметка услугите на Google и много от собствените приложения на Google са виновни за краткия живот на батерията.

Google Снимки
Google Снимки

Има 5 приложения на Google, които трябва да премахнете или ограничите, какво чакате?

По принцип тези 5 приложения се използват от всички и са фабрично инсталирани на повечето телефони, така че може да е обичайно да използвате много от тях.

Google

В телефона ви има приложение на Google, което е отговорно за работата на Google Now, както и на новия Google Assistant Това приложение се актуализира постоянно и още повече, ако имате асистент активиран. Консумира много батерия, но ако не използвате Google Now, най-добре е да го деактивирате или изтриете.

Google Снимки

Много е полезно, защото ни позволява да правим неограничена синхронизация на снимки, но ако го активираме, се пригответе да имате телефон с издута батерия. Препоръчително е да правите копия от време на време, защото докато сте го активирали, той може да взриви батерията на мобилния ви телефон, прави много зверски неща, които никога не сме харесвали.

Google Calendar

Това е друго приложение, което обикновено никой не използва, но се инсталира и активира по подразбиране. Приложението постоянно се синхронизира във фонов режим, въпреки че синхронизирането може да бъде ограничено или директно деактивирано.

Изтеглете Google Maps 9.17.1 APK
Изтеглете Google Maps 9.17.1 APK

Google Карти

Ако местоположението е включено, пригответе се. Използвам Here Maps или деактивирам GSP, когато не пътувам, защото Maps ви следи през цялото време. На преден план е звяр, но на заден план същото.

Google Chrome

Не само на Mac и Windows, Chrome също е тежък браузър за Android и въпреки че е много гъвкав и мощен (аз също го използвам), консумира много батерияИма много по-леки браузъри, обикновено този, който носи вашия слой за персонализиране, дава на Chrome хиляда пъти потребление. Най-трудно е да спрете да използвате, защото със сигурност, ако сме свикнали да използваме Chrome в Windows, не искаме да се откажем от синхронизацията. Разбираемо е, че го използвате, но трябва да знаете, че приложението Chrome е страхотен ресурс.

Ако все още не знаете как да деактивирате приложенията за Android тук, ние ще ви покажем как да го направите, но тези 5 приложения на Google изтощават батерията на вашите телефони и наш дълг е да ви информираме.

Популярна тема