Тествахме слушалките Xiaomi Mi: Мнение

Съдържание:

Тествахме слушалките Xiaomi Mi: Мнение
Тествахме слушалките Xiaomi Mi: Мнение
Anonim

Вярно е, че обикновено не пробваме слушалки, но знаем, че ги харесвате много и въпреки че няма да правим професионален преглед, можем да направим малък анализ на Xiaomi Слушалки Mi или Xiaomi Simpleсега, след като ги изпробвахме.

Не за първи път пробвам някои слушалки на тази цена и китайски, всъщност Meizu HD50 ме удивиха (някой ден, ако оставите коментар моля за преглед на тези каски, ще се насърча да го кача и в мрежата). Аз съм фен на звука и слушалките като цяло, имам десетки от тях и харесах тези слушалки Xiaomi Mi.

Слушалки Слушалки Xiaomi Mi
Слушалки Слушалки Xiaomi Mi

Слушалки Xiaomi Mi: Какво предлагат за по-малко от 50 евро?

Понякога, когато мислим да похарчим около 50 евро за слушалки, вече си мислим, че ще си купим лоши, но истината е, че за нищо. Слушалките Xiaomi Mi ни предлагат много прилични слушалки за ушите за много малко пари

На първо място, веднага щом ги видите, простият дизайн, в който никъде няма марка, марката Xiaomi я няма никъде и всичко, което виждаме, е голям R и L от вътрешната страна на чашките за уши, които никой не вижда, когато ги носим. Много е важно скоро да видите елегантността, която те предават на лодката, естетиката е наистина добра. Текстурата на пластмасата е наистина добра.

Елегантност навсякъде, наистина прости и добре направени слушалки

Освен това слушалките имат вграден микрофон, който можете да чуете много добре и някои малки бутони, които ви позволяват да поставите песента на пауза или да отворите Google Assistant, за пример.

Купете слушалки Xiaomi Simple на най-добра цена
Купете слушалки Xiaomi Simple на най-добра цена

Каските имат мека пластмасова лента на лентата за глава, която изобщо не ни изморява при използването й, адаптират се много добре и предлагат регулиране на размера. Това, което изглежда, е, че ако се отнасяме с тях твърде грубо, те вероятно ще се повредят малко с течение на времето Те са малко кръгли за нашия вкус, но на балонна глава биха пасват идеално, въпреки че не притискат нищо и държат много добре. Възглавниците са меки и едни от най-добрите, които сме опитвали, безспорно.

Качество на звука доста над цената му

Вероятно, ако сравним тези слушалки с около 150 евро, ще имаме по-добра производителност в по-скъпите, но истината е, че говорим за почти 4 пъти по-ниска цена и звукът е наистина добър. Басът удря силно, без да е натрапчив, а инструментите и вокалите са ясни, нищо подобно на класическите евтини слушалки. Те са идеални, ако искате компетентни слушалки за малко пари, намерихме ги в Banggood на цена от 47 евро и се предлагат в бяло, зелено и оранжево.

Популярна тема