Цветове и цена на новия Samsung Galaxy S8

Съдържание:

Цветове и цена на новия Samsung Galaxy S8
Цветове и цена на новия Samsung Galaxy S8
Anonim

Както винаги се случва, когато нов смартфон е на път да влезе в продажба, слуховете и изтичането на информация се разпространяват като горски пожар в интернет. Такъв е случаят с Samsung Galaxy S8, за който от седмици се повтарят всякакви слухове; купувачите са луди да знаят всички подробности за новия телефон на Samsung.

Три цвята за Samsung Galaxy S8

Е, последното изтичане на информация е свързано с цветовете, в които ще се предлага Samsung Galaxy S8. Както американският технологичен журналист Евън Блас публикува в Twitter, смартфонът ще се предлага в три различни цвята: Black Sky, Orchid Gray и Artic SilverКакво мислиш? Харесват ли ви? Истината е, че компанията не е рискувала твърде много, но въпреки това те са цветове, които работят много добре на пазара на смартфони.

На снимката можете да видите и новите Samsung Galaxy S8 и S8 Plus Предната част и страните на смартфоните на южнокорейската фирма се появяват в различните цветове, в които се продават. Заслужава да се отбележи, че екранът заема практически цялата повърхност на телефоните, които нямат класическия начален бутон на Samsung. Още един детайл: l краищата на екрана са заоблени

Колко ще струва новият смартфон на Samsung?

Презентация на Samsung Galaxy S8
Презентация на Samsung Galaxy S8

В друг туит, публикуван от Евън Блас, журналистът съобщава, че новият Samsung Galaxy S8 ще струва 799 евро, а версията Plus ще струва 899 евроSamsung залага на пазара от висок клас, представяйки кои са най-скъпите телефони, които е пускала досега.

Както споменахме, засега те са само течове. Следващ 29 март южнокорейската компания ще представи новия си смартфон на събитие в Ню Йорк. Веднага щом научим официалните характеристики на Samsung Galaxy S8 и S8 Plus, ще ви кажем. Очакваме ви!

Популярна тема