Топ 5 приложения за Android Wear

Съдържание:

Топ 5 приложения за Android Wear
Топ 5 приложения за Android Wear
Anonim

Все повече и повече приложения за Android Wear са налични в Play Store. Ето защо понякога е много трудно да се намерят най-добрите. Или приложенията, които отговарят на нашите нужди в определени моменти.

Както знаем, има различни категории приложения. Използването, което всеки прави от своя смарт часовник, никога не е същото. Има толкова много помощни програми, че всеки фокусира своите инструменти върху това, което допринася най-много за продуктивността. Както при смартфоните, няма два умни часовника с инсталирани едни и същи приложения.

Изберете най-полезното приложение за Android Wear

Въпреки че най-използваните приложения са тези, свързани с известия за съобщения, има много повече. Приложения за времето, множество игри Има такива, свързани с здраве и здравословен живот. И разбира се, приложенията с помощни програми за спорт

Използването на приложения зависи до голяма степен от възможностите, предлагани от всеки смарт часовник. В зависимост от мощността или характеристиките на устройството, можем да ви дадем в зависимост от това какъв тип помощни програми. Следователно всеки потребител има различни нужди и използва различни приложения.

Днес ще ви покажем какво за нас е „топ петте“приложения за Android wear. Ако ви е трудно да изберете някое конкретно или не можете да намерите подходящо, може би тази селекция от приложения може да ви помогне.

Петте най-добри приложения за Android Wear

Runtastic PRO Бягане, Фитнес

Runtastic
Runtastic

Все повече потребители купуват смарт часовник за съвместимост със спортни дейности. Вече не ни е достатъчно да спортуваме или да тичаме. Искаме да имаме мониторинг на извършената дейност. С Runtastic ще имаме това и много повече.

Това е едно от най-пълните и най-добре оценени приложения в целия магазин на Google. С повече от сто и деветдесет хиляди изтегляния и резултат от Play Store 4,5 от 5, качеството, което предлага, е ясно. Runtastic ви предлага виртуален личен треньор за вашите дейности по бягане или колоездене.

Runtastic ни предлага, наред с други неща, много точно GPS проследяване Дневници на тренировките с данни за напредъка. Подробни графики близо до избрания маршрут, който записва денивелация на терена, наклони и др. Контролирайте пулса, калориите, темпотоНакратко, едно от най-пълните и надеждни спортни приложения.

Runtastic PRO Running, Fitness Цена: €4,99+

Футболни новини-Onefootball

футболни новини
футболни новини

Ако сте запалени по краля на спорта и не искате да пропуснете нищо, това приложение може да ви заинтересува. Приложение, наградено от Google през 2015 г. в областта на приложенията, свързани с футбола. С актуализирана версия през март 2017 ни предлага информация в реално време за повече от 200 футболни лиги

С маркерите на живо, които искаме, няма да загубим нито един детайл от играта, която се играе. Незабавни “push” известия за голове, или важни инциденти от мача, с висок капацитет за конфигурация. Неговият рейтинг 4, 6 в Play Store отразява високото удовлетворение на неговите потребители.

Ако във вените ви тече „футболна“кръв, това е приложението, което не може да липсва на вашия смарт часовник. Ще имате цялата информация какво се случва на живо във всеки мач. Можете дори да аплодирате и да залагате и да споделяте своите прогнози за голове или резултати с приятелите си. Силно препоръчително приложение, за да сте винаги информирани.

Wear Todo

носи всичко
носи всичко

Приложение, което не може да липсва от вашия смарт часовник, ако сте малко невежи. Ако цял ден сте свързани, но забравяте важни неща. Или сте пропуснали часа на срещата и не сте се сетили. Wear Everything кара вашия дневен ред да обръща внимание на вас, а не вие на него

Опростеният интерфейс и простото приложение се равняват на успех. Това приложение не се нуждае от много повече, за да изпълни предназначението си. Напомня ви за събития или задачи във времето, което съответства на всяко от тях. Ще имаме опции за персонализиране на текста или фона или за споделяне на чакащи задачи.

Най-хубавото е, че въвеждането на срещи или висящи задачи може да се извърши чрез гласа. Няма да се налага да пишете на смарт часовника или на телефона. По лесен начин можете да записвате всички ангажименти за деня, а Wear Todo ще се погрижи да не забравите нищо.

Fluenty

плавно
плавно

Един от основните проблеми с екрана на смарт часовника е писането върху него. Малкият им размер и неудобството от използването на клавиатура е достатъчна причина да отговорите на съобщение по телефона. С Fluenty това вече няма да е необходимо.

Това приложение ви помага отговаряте на всички ваши съобщения лесно и много бързо Системата му разпознава разговорите и ни предлага различни възможни отговори. Съвместим с всички приложения за незабавни съобщения Fluenty ще ви позволи да следите разговорите си през смарт часовника.

С анализа на повече от 700 милиона разговора, неговата търсачка ви предлага най-използваните алтернативи. Всичко това също добавя точка на много лична изобретателност. Можете да създадете свой списък с най-използваните отговори. Спестете време и винаги отговаряйте.

Fluent Цена: Безплатно+

PaperCraft

PaperCraft
PaperCraft

В тази малка компилация няма как да липсва игра. Да, нашите умни часовници също служат, за да държат скуката далеч от нас. Без значение колко малки са техните екрани, има разработчици, които залагат на игри с малък мащаб.

Въпреки че някои смятат смарт часовниците за неудобни размери за игра, преди не много години имахме телефони с още по-малки екрани. Следователно PaperCraft ще послужи за забавление без много усложнения. Проста, но много забавна игра.

Насладете се на вашия екран на малка космическа битка в най-„ретро“стил. Елиминирайте всички врагове. Запазете и споделете най-епичните си подвизи. С много минималистичен и атрактивен дизайн вашият смарт часовник се превръща в сцена на междузвездна битка.

Какво мислите за нашите пет най-добри приложения за смарт часовник?. Знаем, че има много повече, но днес избрахме тези. Ако имате приложение, което смятате за важно за вашия смарт часовник, какво чакате, за да го препоръчате?

Популярна тема